Dr.Vega isimli üyenin son içerikleri

1. Dr.Vega

MEGABIT PC alınır mı 41k?

Alınmaz bu satıcıdan çok çeken duydum Bunun yerine taksit arıyorsan hepsiburada da game garaj sistemlerine bak
  2. Dr.Vega

Kalıcı Ücretsiz Sızıntı->Aralık Ayı Ücretsiz Oyunlar(Epic Games)

Çin tarafından sızıntı gerçekleşmesi çok yüksek beklemekte fayda var
  3. Dr.Vega

Kalıcı Ücretsiz Sızıntı->Aralık Ayı Ücretsiz Oyunlar(Epic Games)

Epic Games'in Aralık 2025'teki Tüm Ücretsiz Oyunları Hogwarts Legacy12 Aralık (Verildi) Jurassic World: Evolution 2 18 Aralık Desperados 3 19 Aralık Total War: Warhammer 20 Aralık Tropico 5 21 Aralık Chicken Police - Paint it Red! 22 Aralık Loop Hero 23 Aralık Lego Batman 24 Aralık Commander...
  4. Dr.Vega

❌İndirim Bitti! 1500 TL Manyetik 8k Polling Rate Klavye Arayanlar

Hot swap özelliği yok. Yani değiştirilemiyor.
  5. Dr.Vega

Bu özelliklerde bu fiyata zor bulunur Işık geçiren tuşlar ses probu manyetik 8k
  6. Dr.Vega

https://www.hepsiburada.com/gamepower-tirus-he80-8k-rgb-manyetik-switch-kablolu-gaming-klavye-pm-HBC0000B20M7Q
  7. Dr.Vega

Çözüldü✓ Sisteme RTX 5070 ve yeni PSU taktıktan sonra oyunlarda çökme yaşanıyor

Çok sevindim böyle hızlı destek ve değişim almanıza. Güzel günlerde kullanın😊
  8. Dr.Vega

Çözüldü✓ Pc Toplama Yardım Lazım

Anakart [H3 id='SIZE3MSI+MB+PRO+B650M-E+AM5+DDR5+6800MHZOCSIZE']MSI MB PRO B650M-E AM5 DDR5 6800MHZ(OC)[/H3] https://www.kisa.link/tIWLR4.800TL İşlemci AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7 GHz 32 MB 65 W Trayhttps://www.kisa.link/hVbXH6.235TL Ekran kartı MSI GeForce RTX 5060TI 16GB Shadow 2X OC PLUS...
  9. Dr.Vega

MSI AMD kart üretmiyor
  10. Dr.Vega

Oyun türü: FPS mi Hikaye mi Simülatör mü Ekran: 1080-2k-4k Ekran kartı: NVİDİA mı AMD mi Beyaz mı Siyah mı
  11. Dr.Vega

50k 55k ya kasa ariyorum önerebileceğiniz sistem varmi

Güle güle kullan 😊 İlerde butcene göre ssd (okuma-yazma açısından) ve güç kaynağı yönünden güncelleme yapabilirsin.
  12. Dr.Vega

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Geldi son ürün
  13. Dr.Vega

50k 55k ya kasa ariyorum önerebileceğiniz sistem varmi

Bu akşam incehesap gaming gecesinde 19:00 da ürünler ilan edilmeye başlanacak. 22:00 da fiyatlar açıklanacak. Bakmanı öneririm. 7500f 5060ti(16gb) veya 5070 ikilisi ya da 7500x3d - 9060xt öneririm
  14. Dr.Vega

kablo detayını paylaştığın için teşekkürler – bu, sorunu daha da netleştiriyor. Evet, tarif ettiğin "4'lü pin" (muhtemelen PCIe güç konektörünün 6-pin tarafını kastediyorsun, ki 6-pin'de 4 delik var) ve içindeki iletken farkı (seninkinde 2, diğer PC'de 4), kesinlikle besleme (PSU) kaynaklı bir...
  15. Dr.Vega

Birçok kullanıcı (özellikle NVIDIA forum ve Reddit'te) PCIe auto'yu Gen3'e zorlayınca Event 153'yi tamamen kesmiş – çünkü 4.0-5.0 arası geçiş spike'lara neden oluyor. Adımlar: PC'yi kapat, PSU'yu unplug et (güvenlik için). BIOS'a gir (boot'ta Del tuşu). Advanced Mode > M.I.T. (veya Settings > IO...
Geri