Güzel fanlar hepsi ancak en yüksek devirde çalıştırmazsın (gerekte olmuyor) çok sesli oluyorlar. Geçen hafta fanlarımı değiştirdim. Egzoz fanı olarak paylaştığınız thermalright fanın R9 versiyonunu aldım. Gayet başarılı
Size tavsiyem İnternet hızınız iyi ise Apollo + Moonlight kurulumunu araştırabilirsiniz. Anakartınızın Wake on Lan özelliği de var ise internetin olduğu herhangi bir yerden pc nizi açıp kullanabilirsiniz. TV , başka bir bilgisayar, telefon tablet farketmeksizin. Tavsiye ederim
Kendi uzunluğu yetmez ise Herhangi bir Type c den Type c ye kablo ile bağlayabilirsin. Arkadaşların dediği gibi USB portundan yeterli güç alması lazım yoksa veriler donuyor ve ekran kapanıp geri açılıyor. Ben monitörün yanında kullanıyorum. Fps i görebilmek için TRCC uygulamasını yüklediysen sil...
Paylaştığın kayıtlar sorunu net gösteriyor: nvlddmkm kaynaklı 153 hataları ("Restarting TDR occurred on GPUID:100") ve hemen ardından Display 4101 uyarısı ("görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla kurtuldu"). Bu TDR (Timeout Detection and Recovery) demek: ekran kartı belirli bir süre...
İncehesap gaming gecesine geliyor. O şekilde en uyguna alabilirsin. Ancak F/P sogutucularda var. Hydroshift serisi görünüş severler hortum gizlemek isteyenlerin tercihi