Dr.Vega isimli üyenin son içerikleri

1. Dr.Vega

Ekran Kartı Fiyat Patlaması

13.06.2025 Gaming gecesi O zamanlar stok bitmiyordu bile
  2. Dr.Vega

5070 Ti Beyaz Sistem Bileşenleri

Konuyu Toplama Bilgisayar Tavsiye Bölümünde aç
  3. Dr.Vega

Ekran Kartı Fiyat Patlaması

Konuyu görünce 14 ay önce (1 hafta içinde) topladığım sistemi hesapladım. Bekleyen parayı eritiyor piyasa ne olacak kimse bilemez. Benden bir Örnek:
  4. Dr.Vega

Lian Li Hydroshift Lı Lcd

İncehesap gaming gecesine geliyor. O şekilde en uyguna alabilirsin. Ancak F/P sogutucularda var. Hydroshift serisi görünüş severler hortum gizlemek isteyenlerin tercihi
  5. Dr.Vega

Lian Li Hydroshift Lı Lcd

5070 ile ne alakası var ki, işlemcin nedir
  6. Dr.Vega

Lian Li Reverse Fan Gaming Gecesi İndiriminden Alınır mı ?

Kasa beyaz alacaksanız beyazı geldi kasanın pek bulunmuyor beyazi
  7. Dr.Vega

Sıvı Soğutma Hortumu

Hortumlardan biri pompanın suyu doğrudan bastığı çıkış hattı olduğu için basıncı ve titreşimi orada net hissedersiniz. Diğeri ise suyun radyatörden süzülüp döndüğü giriş hattı olduğu için akışı çok daha sakindir, hissetmemeniz doğaldır. Yük altında işlemci sıcaklıklarınız normalse sisteminiz...
  8. Dr.Vega

Sıvı Soğutma Hortumu

Yük altında işlemciyi 5-10 dk çalıştır. Sıcaklık değerlerini kontrol et. Hortumların bir pompaya yakın pompanın dinindeki kısmına bir de radyatör yani fanların olduğu kısımdaki hortuma dokun. Normal çalışıyor ise pompa kısmı daha sıcak gelecektir. Bu testi yük altında 5 10 dk çalışırken yapmalısın
  9. Dr.Vega

Gta 6 Yeni Sızıntı (4. Sızıntı)

[H2 id='Take-Two+GTA+6+Szntlar+Sonras+283+Milyar+Dolar+Deer+Kaybetti']Take-Two GTA 6 Sızıntıları Sonrası 2,83 Milyar Dolar Değer Kaybetti[/H2] Yahoo Finance verilerine göre Take-Two hisseleri, sızıntılar başlamadan önce 18 Ağustos’ta 248,13 dolar seviyesindeydi. Sonraki iki gün içinde fiyat...
  10. Dr.Vega

🔥İndirim Ww1 Temalı Gelibolu Oyunu Erken Erişimle 7.49$'dan Çıktı!🔥

10 dolarlık steam cüzdan kodu vardı. Deneyip göreceğiz. Dlc ler sadece kozmetik 1787231773 Epic yakında diyor. İndirimle getirirse beklemekte fayda var
  11. Dr.Vega

Qd OLED Lekesi ve Temizliği

10 aydır Samsung G8 G81SF oled kullanıyorum. Hiç öyle leke felan olmadığı için sadece 2 güne bir tozunu alıyorum. Tozuda şu iki parça ile alıyorum. Süpürgenin üfleme kısmını kullanıyorum. Bİr sorunla karşılaşmadım.
  12. Dr.Vega

Zoko Akvaryum Kasa Alınır mı?

Fason üretim mallar. Herhangi arızalı üründe kargo hasarında değişim yapıyorlar. Kullanılır mı kullanılır. 1 yıldır fason kasa kullanıyorum sorun yaşamadım
  13. Dr.Vega

Zoko Akvaryum Kasa Alınır mı?

Bu kasada Fanları Bu fanlar yapacaksın https://www.zoko.com.tr/urun/zoko-zk-360-aynali-siyah-reverse-ters-yonlu-3-fan-1-kablo-36-cm-3pin-argb-4pin-pwm-gaming-fan/
  14. Dr.Vega

🔥İndirim Baseus Z1 Aequr Gh02 Gaming Kablosuz Kulaklık 1800 TL

GH02'nin pedleri zayıf kalıyor. Uzun süreli (1 saat ve üzeri) kullanımlarda kulak kepçesinin doğrudan kulaklığın içindeki sert plastiğe değdiği ve bunun ciddi bir rahatsızlık yarattığı yazıyor redditte
Geri