Bu iki özelliğe sahip kulaklık arıyorum. Kulaklıklar hakkında pek bilgim yok; kullanım amacım hikaye oyunları ve müzik dinlemek. Mikrofon önemli değil, bütçemi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu Shein ve Temu gibi marklarda şu anda ne kadar fiyattan sonrası gümrükte kalıyor? Shein’den kıyafet almak istiyorum da gümrükte takılır diye endişeliyim.
İkinci el olarak ASUS VG27AQ1A model bir monitör aldım. Herhangi bir ghosting veya ölü piksel sorunu yoktu; ancak ekran gidip geliyordu. HDMI’a takmayı denedim, yine aynı sorunla karşılaştım. Farklı HDMI kabloları ve DisplayPort kabloları denedim fakat sorun devam ediyor. Acaba bu sorun...
Bu tarihten iki hafta önce İncehesap üzerinden Vortex Nova adlı kasayı aldım. Sistem, özellikleri ve fiyatıyla oldukça cezbedici gelmişti. Fakat sistemi aldıktan sonra art arda sorunlarla karşılaştım.
Oyunlarda sürekli frame drop yaşıyorum. Bazen ekran kartı kullanımı yüzde sıfır olarak...
bunun bir çözümü var mı peki gün içerisinde çok fazla kez oluyor ve monitörün bozulmasından korkuyorum
1758737727
yok hocam pc normal şekilde çalışıyor düşük güç moduna hiç almadım
evet ses ve görüntü birkaç saniyeliğine gidiyor aslında sadece monitörümde değil ps bağladıgım televizyonumda da aynı sorun var sadece prize bir cihaz bağladığımda değil rastgele bir zamanda da gidebiliyor sorunun prizde değil evin elektrik akımında oldugunu dusunuyorum fakat nasıl şekilde...
Merhabalar
Monitörümü çoklu prize bağladığımda, prize başka bir cihaz taktığımda ekran birkaç saniyeliğine kapanıyor. Prizden kaynaklanıyor olabileceğini düşünerek farklı bir priz de denedim ama sonuç değişmedi.
Acaba bu sorun monitörden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir şey mi olabilir...