Dr.Whale isimli üyenin son içerikleri

1. Dr.Whale

10K Flat Tuning ve açık arka özellikli kulaklık arıyorum

Bu iki özelliğe sahip kulaklık arıyorum. Kulaklıklar hakkında pek bilgim yok; kullanım amacım hikaye oyunları ve müzik dinlemek. Mikrofon önemli değil, bütçemi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Dr.Whale

Öneri 4K WİRELESS OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİ

4K bütçem var, 4.5K’ya kadar esnetebilirim. Bu fiyata wireless oyuncu kulaklığı önerir misiniz?
  3. Dr.Whale

Shein indirimli ürünler

Bu Shein ve Temu gibi marklarda şu anda ne kadar fiyattan sonrası gümrükte kalıyor? Shein’den kıyafet almak istiyorum da gümrükte takılır diye endişeliyim.
  4. Dr.Whale

Yardım Monitör DP/HDMİ girişlerinde temassızlık

İkinci el olarak ASUS VG27AQ1A model bir monitör aldım. Herhangi bir ghosting veya ölü piksel sorunu yoktu; ancak ekran gidip geliyordu. HDMI’a takmayı denedim, yine aynı sorunla karşılaştım. Farklı HDMI kabloları ve DisplayPort kabloları denedim fakat sorun devam ediyor. Acaba bu sorun...
  5. Dr.Whale

Öneri 5.000 TL IPS Panel Monitör Önerisi

5k bütçem var VESA destekli IPS panel bir monitör arıyorum.
  6. Dr.Whale

5.000 TL IPS/VA Panel Monitör Önerisi

pardon ya
  7. Dr.Whale

5.000 TL IPS/VA Panel Monitör Önerisi

5k bütçem var VESA destekli IPS veya VA panel bir monitör arıyorum.
  8. Dr.Whale

Bilgisayarım vermesi gereken performansı vermiyor

Bu tarihten iki hafta önce İncehesap üzerinden Vortex Nova adlı kasayı aldım. Sistem, özellikleri ve fiyatıyla oldukça cezbedici gelmişti. Fakat sistemi aldıktan sonra art arda sorunlarla karşılaştım. Oyunlarda sürekli frame drop yaşıyorum. Bazen ekran kartı kullanımı yüzde sıfır olarak...
  9. Dr.Whale

Monitörüm Kendiliğinden ekranını kpaıyor

Bilmiyorum hocam akım korumalı priz alacağım o da sorunu çözmezse evin elektriğine baktıracağım bir sorun mu var diye.
  10. Dr.Whale

sağ olun hocam acaba akım korumalı priz alsam sorunu çözer mi acaba malum en ufak soruna bile deli para istiyorlar
  11. Dr.Whale

bunun bir çözümü var mı peki gün içerisinde çok fazla kez oluyor ve monitörün bozulmasından korkuyorum 1758737727 yok hocam pc normal şekilde çalışıyor düşük güç moduna hiç almadım
  12. Dr.Whale

evet ses ve görüntü birkaç saniyeliğine gidiyor aslında sadece monitörümde değil ps bağladıgım televizyonumda da aynı sorun var sadece prize bir cihaz bağladığımda değil rastgele bir zamanda da gidebiliyor sorunun prizde değil evin elektrik akımında oldugunu dusunuyorum fakat nasıl şekilde...
  13. Dr.Whale

hocam monitörümü bağladığım çoklu prize başka bir cihaz takıldığında monitör kendini birkaç saniyeliğine kapıyor
  14. Dr.Whale

Monitörüm Prize başka bir cihaz takıldığında kendini kapatıyor

Merhabalar Monitörümü çoklu prize bağladığımda, prize başka bir cihaz taktığımda ekran birkaç saniyeliğine kapanıyor. Prizden kaynaklanıyor olabileceğini düşünerek farklı bir priz de denedim ama sonuç değişmedi. Acaba bu sorun monitörden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir şey mi olabilir...
Geri