Dr5qe isimli üyenin son içerikleri

1. D

Hangi Ekran Kartını Almalıyım

direk 6900xtyi alın bir sorun yaşamazsınız ama işlemci ne kullanacaksınız
  2. D

25000TL Toplama Bilgisayar Önerisi

https://www.itopya.com/Sepetim şöyle bir şey yaptım aynı sistem bende var gerçketen aşırı memnunum ben nvdia ekran kartı kullanmayı tavsiye etmediğim için amd tercih ettiğim için bunu aldım sistem de 0 darboğaz ramleri 32 ye çektim yukar da öyle belirttiğin için bakabilirsin istersen...
  3. D

RX 6750XT'den RX 6800XT geçmeye değer mi?

çok büyük bir sorun yaratmaz ama istenilen fpsleri alamayabilirsin düşük fpsler alabilirsin darboğaz fazla olucaktır 1080de çünkü
  4. D

RX 6750XT'den RX 6800XT geçmeye değer mi?

Şuan için bile 6750xt ve 11400f 1080 için kullanıyorsan biraz darboğaz sorunun var 6800xt de darboğazın daha çok artacaktır 2k da kullanırsan eğer biraz daha az darboğaz yersin.6800XT iyi bir seçim ve güzel fps değerleri demek ama yakın zaman da işlemci değiştirirsen çok daha güzel sonuçlar...
  5. D

Çözüldü✓ Rx 6700xt için hangi marka modeli seçmeliyim?

xfx 319 veya asus modellerini direk alabilirsiniz kasanız 3 fanlı modeller sığmazsa direk msın tercih edin. 6700xt 3070 den daha performanslı bir karttır ve daha güncel bir karttır afm2 fsr3.0 vs vs üzmeyecek bir kart testlerini yaptırıp direk alabilirsin.Bu sene ve daha önce kullandığım kart...
  6. D

Çözüldü✓ Asus Rog Strix B650-A Gaming Wifi anakart geç açılma problemi

Hocam aynı sorun bende de vardı çözdüm ben siz de sorun devam ediyormu
Geri