500 Hz'in sunmus oldugu yuksek yenileme hizi hissiyati ve 2ms MPRT gibi avantajlar var lakin %10 bile CS2 harici kullanimin varsa 500 Hz monitor yerine...
Aynı bende eski AOC 19 inç vardı Benq 27'ye geçtim o gün bugündur 27 den şaşmıyorum 🙂
Efsane monitör gerçekten monitör dediğmiz şey o aslında. MSI'ya bi...
Bütçe sorunum yok dedin CS oynuyorsun 27 aşırı büyük olur 24 ideal ama bence bekle 740lar gelcek direk onu al şimdi bunu alırsın 700hzleri merak edersin...
Aynen Oled'e yönelmiş durumda, CES' de 2K 500Hz Oled monitör tanıttı ama kafadan 50K olur, çok büyük paralar.
10 yıldır 27 kullanıyorum değişemem artık :D
75Hz ile yüce başarı derim. Sana göre ben xantares peek atıyor gibi oluyorum tamamen ama tamamen ekipman avantajı.
Rica ederim. MSI'da monitörde cidden iyi...
Sistemi güncelledim sistem gecikmem düştü fakat bu defa monitöre gecikmesine takıldım . Hatta peekliyeceksem görmeden monitör gecikmesi ekleyerek sıkıyordum...
Sağ olasın hocam, aldığımda yorum yapacağım aklında soru işareti olan varsa diye.
Hocam ilk defa Dell kullanacağım. MSI MAG 251RX 2.5 yıldır hiçbir sorun...
Güle güle kullan bu arada Dell alman faydana olur, tr servisi nasıl bilmiyorum ama markanın global desteği mükemmel olası bir problemde global ile iletişime...