Draglion isimli üyenin son içerikleri

1. D

Garanti süreci ve firma sorumluluğu

Kart shappir pulse rx 5500 xt nin 8 gb lık versiyonu ama o arızanın çözümü yok art fact hatası monitorle alakalı deil monitör tertemizdir herhangi bir catlak felan yok oyun icindeki goruntuleri bunlar
  2. D

Insallah para iadesi almam
  3. D

Tamir olmuyor drekt cünki kullanici hatası deil artifact hatası ürün en basında hatalı geldi
  4. D

İtopya'dan monitör aldım tahmini elime ne zaman ulaşır?

Evet öyle olması lazım siparis alindi yazıyosa tahmini 2 gunde oyle bekliyebilirsin
  5. D

Garantiye gönderdiğim ekran kartım iade olarak islem yapmami istediler daha alalı 6 ay olmadı Para iadesinde 198 usd yani 1600 tl çıkmış ama suanki fiyatı ekran kartının 7 bin tl civarı garantiden yenisini veya muadilini veya mislini isteme gibi bi hakkım varmı varsa eğer bunu belirli bir ay...
  6. D

İtopya'dan monitör aldım tahmini elime ne zaman ulaşır?

Knk belli bi takip numarasi atmis olacaklar o takip numarasindaki tahmini gunden 1 gun once olabiliyor bendeki monitor oyle geldi ortalama 4 gun
  7. D

Yardım Artifact hatası garanti sorun bulamaması

Daha 1 ay önce ekran kartı aldım aradan 1 hafta geçti ve sorun başladı deli gibi artefact hatası yemeye başladım her oyunda garantiye gönderdim sorun bulunamadı deniyor eve geldim taktım ekran kartını aradan 10 dakika geçti aynı hatayı verdi ve bu sefer ekran kartım cızırtılı çalışmaya başladı...
Geri