DragLoL isimli üyenin son içerikleri

1. DragLoL

Çözüldü✓ Nasıl bir ethernet kablosu almalıyım?

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  2. DragLoL

Teşşekürler, anakartımla ilgili H610 ile bir sorunu yok ise alacağım.
  3. DragLoL

Tamamdır, teşekkürler. Bu markalar güvenilir midir?
  4. DragLoL

Ugreen'in kaliteli olduğunu söylüyorlar. Ugreen iyi bir tercih midir?
  5. DragLoL

Anakartım Gigabyte H610M H V2 DDR4 3200mhz ve bir ethernet kablosu almak istiyorum. Boyu 15 metre olacak. Malzeme kalitesi iyi, hızlı ve güvenilir bir model istiyorum. Hangi ürünleri tercih edebilirim? (İnternet hızının kaç mbps olduğunu tam olarak bilemiyorum ve modem 300mbps)
  6. DragLoL

Çözüldü✓ GameBooster Psu yu Akım Korumalı Prizle Kullanırsam Sistemimi Koruyabilir miyim?

Teşekkür ederim, stokların tükenme korkusundan dolayı olmadı malesef :D
  7. DragLoL

Çözüldü✓ GameBooster Psu yu Akım Korumalı Prizle Kullanırsam Sistemimi Koruyabilir miyim?

Teşekkürler, kaliteli bir psu ya geçme sürecim 6 ayı geçmez. 1698247408 Teşekkür ederim, psu yu 6 ay içerisinde değiştireceğim.
  8. DragLoL

Teşekkürler fakat değiştirene kadar bir sıkıntı olabilir mi? 1698247184 Sistemi sipariş ettim.
  9. DragLoL

Bugün bir hazır sistem aldım. Ekran kartına göre fiyatını uygun bulup aldım ve içindeki psu GameBooster'a ait. Psu larda ortalama bilgi sahibiyim ve ovp/ocp gibi korumalı psu lar alınması gerektiğini biliyorum. Fakat sistemde bu vardı ve stokların bitme tehlikesinden dolayı hızla sipariş ettim...
Geri