ASUS TUF GAMING A16 FA617_NSR laptopumda oyunlarda ısınma problemi var ve bunu düşürmek adına g helper programını indirdim, cpu sıcaklık sınırını 80 derece olarak ayarladım fakat CPU ve Platform(CPU+GPU)
şeklinde 2 ayarda watt sınırlaması yapacağım fakat kaçta sınırlayacağımı bilmiyorum. Yardım...
Redragon m808 aynı sensöre sahip yakalaması daha yüksek hangisi alınir aynı fiyattalar veya
Rampage SMX-R33 RGB Makrolu Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse
300 tl diyo bu nasıldır
Paw 3327 yeterli mi dpi her türlü yeter yani fazlası kullanılmıyor bile ama yakalama ve hızlanma değerleri icin soruyorum, bunu alayım mı bu fiyat bandında daha iyi var mıdır?
Hocam Redragon Unquistor 2 m716a almistim iade ettim PAW 3212 kullaniyormus diye bana bu fiyat seviyesinde veya max 500e kadar sensörü mouseler onerir misin bu aocgm500 paw3325 kullaniyormus yeterli mi sence ben yüksek dpida kullaniyorum mouseyi fazla hareket ettirmeyen kisilerdenim
Mousepadi laptop için alicam biraz daha küçük bir mousepad olsa daha iyi olur masa sınırlı genişlikte
1733488541
Bana küçük boyun bir büyüğü lazım laptop için kullancam en az 24-25cm olsun genisligi
Gaming laptop lazım max 37-38kya kadar çikabilir https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-r1052n-14-nesil-core-i5-14500hx-rtx4050-6gb-16gb-1tb-16-1inc-w11.html
Bu nasildir alinir mi mesela?
Bannerlord sound dosyasına ihtiyacım var v1.1.6 mod sitesinden warband ses modu yükledim dosyayı değiştir dedim eski dosya gitti ui.assets.bank tı sanırım acil