arkadaşlar tavsiyelerinizin sonucunda verdiğim son karar şudur ki ne kadar masraf yaparsam yapayım bu kart düzgün derecelere düşmüyor. Bu yüzden alev alana kadar kullanacağım hatta gidip oc yapayım 100 e sabit kalsın . X3D alsaymışım keşke yansın bu x3d alıcam gidip rustta da 2 kat fps alırım hem :D
İyi günler , 7 9700X işlemcim 130 w da tam yükte , oyunlarda alev alıyor resmen boşta da ortalama 64 derece. Kaliteli termal macun + kaliteli kule tipi kullanmama rağmen bir türlü düzgün ısılara gelmiyor. Tavsiyeniz var mı?
Kolumda dövme var diye kollarımı almaya başladım yoksa almıyordum . Ama keşke daha önceden de kollarımı alsaydım . bacak vs alınmaz bana göre ama kol alınabilir
işlemci hariç diğer parçalardan kısmanı veya amd ye yönelip ekran kartını değişmeni öneririm en azından 9070xt olsun
1747236666
bana sorarsan alınmaz bu şekilde
Arkadaşlar merak ettim ilaç gibi bir çay vardı sanırım onun adı neydi? Baya reklam dönüyordu eskiden ama şimdi göremedim . Kullanan var mı tavsiye eder misiniz . Aşırı kilolu değilim ama 5 kilo versem müthiş olur