draken5423 isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim 💥36.999 TL !! LG 32gs95uv-B 32" Woled 4k 240hz - Fhd 330hz Dual Mode Monitör💥

Hocam sadece hikayeli oyunlar ve lol oynuyorum 240hz 2. monitörüm de var 1080 p de olsa iade etmeye üşendim :)
  2. D

🔥İndirim 💥36.999 TL !! LG 32gs95uv-B 32" Woled 4k 240hz - Fhd 330hz Dual Mode Monitör💥

daha dün ASUS ROG Strix XG32UCDS 32 İnç 4K 165 hz aldım sizce iade edip bunu almalı mıyım
  3. D

Asus Rog Strix Xg32ucds Renk Ayarları

Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz 32" 165 hz 4k monitörü aldım ama renk ayarları konusunda berbatım önerebileceğiniz hazır ayar veya açmam gereken bir ayar var mı? ilk defa oled kullanıyorum
  4. D

Amazon Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

aynı şeyleri uyguluyorum ama beni kimse aramıyor destek mevcut değil diyor
  5. D

gerçekten çok saçma ve sinir bozucu ayın 5 inden beri bekliyorum . buradan mail göndereceğim [email protected]
  6. D

aktif gözüküyor ama bağlana basınca şimdi mevcut değil hatası veriyor. yalnız ben de e posta gönderin seçeneği gözükmüyor bana mail adreslerini gönderme şansınız var mı en azından mail atayım
  7. D

4 gündür deniyorum hocam
  8. D

Merhaba amazondan ürün aldım günlerdir kargolanmıyor 1 hafta oldu. Müşteri hizmetlerine bağlanmayı denedim ne canlı mesajlaşma kısmı ne beni arayın kısmı çalışmıyor. Başka nasıl ulaşabilirim telefon numaralarını arıyorum o da çalışmıyor.
  9. D

Çözüldü✓ 7800x3d undervolt yardım

kule tipi iyi bir soğutucum var r7 9700x almasaydım keşke yanıyor kart :D
  10. D

Çözüldü✓ 7800x3d undervolt yardım

r7 9700x ile 96 derece alıyorum o dediğin ısıları alsam keşke
  11. D

R7 9700X ' I SOĞUTAMIYORUM RESMEN YANIYOR

arkadaşlar tavsiyelerinizin sonucunda verdiğim son karar şudur ki ne kadar masraf yaparsam yapayım bu kart düzgün derecelere düşmüyor. Bu yüzden alev alana kadar kullanacağım hatta gidip oc yapayım 100 e sabit kalsın . X3D alsaymışım keşke yansın bu x3d alıcam gidip rustta da 2 kat fps alırım hem :D
  12. D

onu sökmesem ciddi anlamda kasa alev alırdı muhtemelen :)
  13. D

R7 9700x mi kullanıyorsun ? Cidden kafayı yedirtti niye böyle anlamadım az kaldı işlemci değiştircem de yeni aldım kıyamıyorum
  14. D

o değerde düşük tabii de 130 w kullanmak istiyorum
  15. D

phantom spirit diye hatırlıyorum
Geri