850 w yapıcam sanırı
850 w alıcam gayet yeterli diye sanırım yine de teşekkürler. Bu 30 bine indirimine nereden bakıyoruz sepette vs 30 a gelmiyor 33 bin gösteriyor.
işlemci soğutucu yük altında maks 75 gösteriyor 360mm e gerek var mı ki işimi oldukça görür gibi geldi bana? onun dışında dediklerinizi düşüneceğim teşekkür ederim.
1766237162
parçalar için ne düşünüyorsunuz bu fiyat bandına alabileceğim en iyi şeyleri bulmaya çalışıyorum da?
Hocam daha alacağım yerleri seçmedim genel parça kalitesi uyumu na göre yardımcı olursanız veyahut farklı marka model önerisinde bulunursanız sevinirim.
sağ üstte kocaman düşüş gösteriyor onun harici radikal düşüyor fps takılıyor videoya yansımasa bile öyle kullanımlarda bir sıkıntı yok diyorsun ama o fps drop olduğunda gpu kullanımı düşüp çıkıyor
düşmesinde de problem yok ama oyunum salise salise donuyor çevirirken mausu olay işte 100 fps düştü değil bildiğin takılıyor yoksa akıcı olsa sorun yok
hayır ben zaten farkındayım olay zaten fps az olması havada değil videoda da anlaşılacağı üzere fps çakılıyor 200 den 100 e düşüyor mesela ve bu havadayken olmuyor sadece ben orayı kaydettiğim için net görünsün diye öyle yoksa ben oyunda yürürken koşarken de fps droplanıyor
işte buradan ulaşabilirsiniz videoya sağ üstte de göründüğü gibi çakılıyor fps ve bu sadece otobüsten atlarken değil oyun içinde de sürekli oluyor gpu kullanımı düşüyor o sırada takılıyor oyun ve çok sık oluyor