Drakonn0 isimli üyenin son içerikleri

1. D

100 Bin TL Sistem Toplama Yardımı

çok teşekkür ederim karttan memnun musunuz soğutması yükte ne kadar,performansı nasıl, sessiz çalışıyor mu acaba?
  2. D

850 w yapıcam sanırı 850 w alıcam gayet yeterli diye sanırım yine de teşekkürler. Bu 30 bine indirimine nereden bakıyoruz sepette vs 30 a gelmiyor 33 bin gösteriyor.
  3. D

sağolun yine de.
  4. D

850 w asus gt301 kasaya hangi güç kaynağı önerirsiniz?
  5. D

işlemci soğutucu yük altında maks 75 gösteriyor 360mm e gerek var mı ki işimi oldukça görür gibi geldi bana? onun dışında dediklerinizi düşüneceğim teşekkür ederim. 1766237162 parçalar için ne düşünüyorsunuz bu fiyat bandına alabileceğim en iyi şeyleri bulmaya çalışıyorum da?
  6. D

Hocam daha alacağım yerleri seçmedim genel parça kalitesi uyumu na göre yardımcı olursanız veyahut farklı marka model önerisinde bulunursanız sevinirim.
  7. D

İyi sosyaller, işlemci (CPU): AMD Ryzen 7 9800x3D. anakart: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi (AM5, DDR5) ekran kartı (GPU): PowerColor Hellhound Radeon RX 9070 XT. RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL30. depolama (SSD): Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 1 TB. işlemci soğutucu...
  8. D

R5/5600X - 4060 anlık gpu kullanım düşüşü ve fps drop

yok hala devam vallahi
  9. D

anlaşılamayan fps drop problemi

işte benim her 3 4 saniyede bir rahatsız edici şekilde oluyor onu anlatmaya çalışıyorum neyden kaynaklanabilir bu.
  10. D

sağ üstte kocaman düşüş gösteriyor onun harici radikal düşüyor fps takılıyor videoya yansımasa bile öyle kullanımlarda bir sıkıntı yok diyorsun ama o fps drop olduğunda gpu kullanımı düşüp çıkıyor
  11. D

düşmesinde de problem yok ama oyunum salise salise donuyor çevirirken mausu olay işte 100 fps düştü değil bildiğin takılıyor yoksa akıcı olsa sorun yok
  12. D

hayır ben zaten farkındayım olay zaten fps az olması havada değil videoda da anlaşılacağı üzere fps çakılıyor 200 den 100 e düşüyor mesela ve bu havadayken olmuyor sadece ben orayı kaydettiğim için net görünsün diye öyle yoksa ben oyunda yürürken koşarken de fps droplanıyor
  13. D

işte buradan ulaşabilirsiniz videoya sağ üstte de göründüğü gibi çakılıyor fps ve bu sadece otobüsten atlarken değil oyun içinde de sürekli oluyor gpu kullanımı düşüyor o sırada takılıyor oyun ve çok sık oluyor
  14. D

Kanka sende de böyle durduk yere çevirirken ekranı 200 den atıyorum 80 e düşüp geri çıkıyor mu böyle ekran kartı kullanımı bi anda düşüp çıkıyo o anda
  15. D

Kesin ondan kaynaklandığını nasıl anlarım
Geri