dramaticblack23 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Spora Yeni Başlayacak Birine Tavsiye

Tamamdır Hocam sağolun.
  2. D

Kahve içmiyorum da belli bir kaloriden sonra midem kaldırmıyor hocam ya yetersiz besleniyorum.
  3. D

Merhabalar, bu ay içinde spora başlayacağım. Azimli biriyim bu yüzden spor bakımından sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama beslenme konusunda iştahım çok kapalı. Kilom 55 boyum 170 önerebileceğiniz iştah açıcı veyahut daha hızlı gelişmemi sağlayabilecek bir şeyler önerir misiniz? Not : Hap...
  4. D

Evde Savunma Sanatı Öğrenilir Mi?

Merhabalar, 17 yaşında zargana sayılabilecek biriyim. Okulda sürekli insanların racon koyması falan gram umrumda değil fakat olur da bir gün karşı taraf saldırıya yetinirse diye kendimi koruyabilecek düzeyde ve elimin armut toplamayacağı düzeyde bi savunma sanatı öğrenmek istiyorum. Okulundan...
  5. D

Bargello 567 mi Zara Seoul Winter mi?

Merhaba bargello kullanıcısıyım 561'den memnun kalmadım bu sebeple bargello mağazasına gidip 567'yi denedim ve inanılmaz çekici geldi arkadaşlarım da zara Seoul'u önerdiler fakat zara mağazasına gitmedim. Sizce hangisini almalıyım?
  6. D

11. Sınıfta TYT Matematik Nasıl Çalışılır?

Tamamdır sağolun hocam.
  7. D

Hocam soruları anlıyorum, konuyu anlıyorum fakat neyi uygulayacağımı bilmiyorum bu sebeple bol bol soru çözüm izleyip bol soru çözeceğim. Ayrıca dershane konusu da düzenli denemelere girip koçluk alıp aynı zamanda dershane kütüphanesinde çalışmak için dershaneye yazıldım ve bu sene ile...
  8. D

Öncelikle merhabalar, 11. sınıf öğrencisiyim. Her gün 4'te eve dönüyorum ve 5'te dershaneye gidip 8'e kadar TYT Matematik Ve Geometri çalışıyorum, eve geçince de 11. sınıf tekrar yapıyorum. Fakat TYT Matematikte şu an ardışık sayılarda Matematiğin İlacındaki orta düzey soruları bile çözemiyorum...
  9. D

Geometri Hakkında Yardım

Merhabalar, ben 11. sınıf öğrencisiyim. Bu yıl boyunca yani 8-9 ay boyunca düzenli olarak TYT Matematik ve Geometri çalışacağım. Bıyıklı Hocamın kampına başladım kitabını alıp fakat şöyle bir sorun var, bazı kolay düzey soruları yapıyorum temel soruları fakat işin içine yeni nesil girince...
  10. D

Şekilli Soruları Yapamamak

up
  11. D

Şekilli Soruları Yapamamak

Merhabalar 11. sınıf öğrencisiyim. Hangi konu olursa olsun soru ne kadar kolay olursa olsun şekilli hiçbir soruyu yapamıyorum. Denklem, cebir tarzındaki her zorluktaki soruları yapabiliyorum ama şekillilerde tıkanıp full çekebileceğim matematik sorularında 5 boş falan yapıyorum. Geometrim sıfır...
  12. D

Bıyıklı Matematik Geometri Nasıl

Merhabalar, 11. sınıfım ve geometride girdiğim bütün denemeler 0 doğru 0 yanlış 10 boş şeklinde. Sıfırdan bir kampa başlama kararı aldım ve Kenan Hocayı dinledim fakat verim alamadım anlatımı baydı beni. Eyüp Hoca da hemen zor sorulara geçtiğinden ve tabletten işlediğinden anlayamadım. TYY-AYT...
  13. D

Geometri Yapamıyorum

11. sınıf öğrencisiyim, sabahları okula gidip haftanın 3 günü dershaneye gidiyorum. (hafta sonu 2 gün ve hafta içi 1 gün) Geometrim gerçekten sıfır, 11. sınıf konuları da hep geometriye dayalı analitik, trigonometri, vektörler, newton vs. geometrim sıfır olduğu için bu konularda da doğal olarak...
  14. D

11. Sınıf Fizik Bağıl Hareket ve Nehir Kanal Önerisi

Bağıl hareket ve nehirler konusunu hiç yapamıyorum. Sizden kanal önerisi istiyorum. Sıfırdan anlatıp gitgide zora doğru bütün soru tiplerini çözen ve anlatımı anlaşılır bir kanal önerirseniz sevinirim.
Geri