Drazzen isimli üyenin son içerikleri

1. Drazzen

Yardım Razer barracuda x kulaklığım parazit sesi veriyor

Selam kulaklığım son zamanlarda sol tarafından ani ses kesilmesi ve parazitlenme oluyo bu olay beni rahatsız etmeye başladı garantiye göndericem 1.5 sene oldu değişim veya ücret iadesi yaparlardı bilmiyorum bide garanti nasıl işliyor yardımcı olcak arkadaşlar olursa memnun olurum garanti...
  2. Drazzen

MAX 50.000₺ Sistem Önerisi

https://www.itopya.com/aoc-25g4sre-245-310hzoc-03ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-hdr400-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u29701 Monitör olarak bunu önerebilirim şuan aktif olarak kullanıyorum memnunum 1769539758 Sepette 8,200 gibi bir fiyata geliyor hem
  3. Drazzen

MONİTÖR İÇİN LED ÖNERİSİ

Merhaba, monitör arkasına LED ışık almak istiyorum. Takıp çıkarması kolay ve kaliteli bir ürün arıyorum. RGB olması benim için önemli değil; hatta RGB istemiyorum. Çünkü genelde gün ışığı / soğuk beyaz kullanıyorum ve RGB LED’lerde beyaz renk tam olarak istediğim gibi olmuyor. Bu yüzden sadece...
  4. Drazzen

Öneri ARABA ÖNERİSİ 1.3MİLYON

Ssğolun teşekkür ederim
  5. Drazzen

Sağolun teşekkür ederim bilginiz için 1763752064 Aile için alıcam ablamda kullanacak oyüzden sedan model pek tercih etmiyorum ve otomatik olması daha iyi ablam açısından yoksa tercih ederdim
  6. Drazzen

Len fr bütçemi aşıyo maalesef en fazla 1.350 ye kadar çıkabilirim
  7. Drazzen

VAG grubunda DSG şanzımanlarda kronik problem var diye biliyorum fazla masrafa sokmazsa düşünebilirim
  8. Drazzen

Merhaba, son zamanlarda 1.300.000 TL civarında araç bakıyorum. Göz attığım modeller arasında Opel Astra 1.6 CDTI Dynamic (otomatik) ve Renault Clio Alpine 1.0 TCe Esprit Alpine (otomatik) gibi araçlar var. Hatchback olmasına özellikle dikkat ediyorum. Bu tarzda, bu fiyat bandında otomatik araç...
  9. Drazzen

Yardım VALORANTTA DÜŞÜK FPS ALIYORUM

En son ekran kartı driver update yaptım ondanmı oldu bilmiyorum windows sürümüm windows 10 pro
  10. Drazzen

Yardım VALORANTTA DÜŞÜK FPS ALIYORUM

Dün Valorant’a girdim. Normalde 600–450 FPS arası aldığım oyunda şimdi 200–150 FPS arası takılmalar yaşıyorum. Monitörüm 300 Hz ve senkronizasyon açık değil, yani FPS’in bu kadar düşmesinin bir sebebi yok gibi duruyor. Poligona girdiğimde ise 800–900 FPS arası alıyorum fakat dereceli veya...
  11. Drazzen

Wraith Spirit Of Aim alınır mı

ediliyor ustam onda sıkıntın olmasın :) hız konusunda ise ise gayet tatmin edici olduğunu söyleyebilirim
  12. Drazzen

Wraith Spirit Of Aim alınır mı

arkadaşımda speed yüzey var hayatımda gördüğüm en iyi mousepad diyebilirim çünkü 200 300 tl lik mousepadlerle alakası yok manyak bir şey
  13. Drazzen

Yardım %60 klavyemde yön tuşları çalışmamaya başladı

merhaba dün akşam yön tuşu gerektiren bir oyun oynarken her zamanki gibi fn + wasd ile oynuyordum fakat sabah pcyi açtığımda yön tuşları çalışmadı daha sonra klavyem bozuldu sandım fakat başka klavye ile denedim yine çalışmıyordu sanırım bir tuşa yanlışlıkla basıp kapattım bunu nasıl tekrar eski...
  14. Drazzen

Hangi mouse alınmalı sizce?

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-essential-kablolu-optik-oyuncu-siyah-fiyati,2049269162.html bunu tavsiye ederim 3 sene kullandım hiç bir problemi olmadı sadece rgb ışığı yok ve biraz ağır onun dışında bır sıkıntısı yok 1761735073 veya glorious model o/d bakabilirsin...
  15. Drazzen

YARDIM kasamdan cızırtı sesi geliyor

onuda denedim yine cızırtı yapıyo heralde cw veya psu kaynaklı bir problem
Geri