Dream Way isimli üyenin son içerikleri

1. D

60K BİLGİSAYAR TAVSİYESİ

merhaba, 60.000 tl bütçem var. ekran kartı nvidia düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. D

60BİN LİRA ALTI SİSTEM TAVSİYESİ

merhaba, 60.000 tl bütçem var. ekran kartı nvidia düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. D

Yardım OYUNCU KOLTUK ÖNERİSİ

10K bütçem var önerebileceğiniz koltukları bekliyorum.
  4. D

Ekranım bi anda gidiyor yardım

Dün oyun oynarken kasaya dizim çarptı 2 ekranım bi anda gitti oyun sesi arkada geliyor ve ya dcde arkadaşların sesi gelip bende konuşabiliyorum ama ekran yok reset attım düzeldi bugün oyuna girerken bir daha aynı problemi yaşadım. Sizce problem ne olabilir? Sistem: rtx 4070ti s r7 7800x3d...
  5. D

Max bütçe 45K HAZIR SİSTEM

Kafamda 4070 SUPER var ekran kartı olarak aklınızda olan gördüğünüz önerdiğiniz hazır sistemleri link olarak atarsınız çok sevinirm.
  6. D

Yardım 2k monitör önerisi 27 inch

İndirimleri kontrol ettim fakat kayda değer bişey bulamadım bütçe 10bine kadar çıkarım öneriniz var mı? Gelecek üzerine beklemeli miyim?
  7. D

Bilgisayarım çok geç açılıyor

Arkadaşlar selam öncelikle güzel bi sistemim olduğunu düşünüyorum. kısadan özellikleri yazayım 4070 ti s, 7800x3d, asus prime 650m-k, 32 ram, samsung 990pro(windows kurulu), Patriot P320 512G(2.ssd m2) ve James Donkey 960 sata ssd var. Soruna gelicek olursak bilgisayarı başlattıktan sonra...
  8. D

Yardım 2k 27inch monitör önerisi

panel farkı yok aynı ürün sadece tek fark pivot
  9. D

pivot oluyor diğeri
  10. D

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aqm1a-27-1-ms-qhd-ips-oyuncu-u-fiyati,535406788.html
  11. D

güzel monitör ama her türlü cumayı beklemek laızm
  12. D

knk asus tuf olanı aldım ben iade ettim aslında çok iyi fiyattan aldım ama 11.11 de daha ucuza gelir diye düşündüm gelmedi :D 11500 den aldım çok güzel monitör baya iyi yani öneririrm msi hakkında çok bi bilgim yok ama oda iyi diyolar 2 side üzmez seni önerim black friydayi beklemen
  13. D

bi dönem kullanmıştım o yüzden beğendim ya yoksa 24 yan ekran var aslında şuanda 24 kullanııyorum zaten
  14. D

4070 TI SUPER Ekran Kartı Kullananlar Acil ::..

bu sistem kaça geldi
  15. D

fpsci değilim hikaye ve lol oynuyorum genelde 1731750263 +1 cidden rezaletti
Geri