dream2015 isimli üyenin son içerikleri

1. D

AMD Ryzen 5 7600 için tavsiye

Merhaba arkadaşlar, "incehesap" tan hoşuma giden 7600 temelli 3 adet sistem var. Aşağıda da gördüğünüz üzere 21-27k arasında değişiyor fiyatları. Benim burada sormak istediğim, teknoloji kanallarının yaptığı indirim ile bu sistemi 15-17k gibi fiyatlara almak mümkün olur mu? Acelem yok beni şu an...
  2. D

2020 Yılının En Başarılı Anakart Markası - MARKA ÖDÜLLERİ

Benim için tartışmasız "Gigabyte" kalite bir kenarda dursun adamlar müthiş ilgililer. Yeni almış olduğum anakartın işlemci soketlerinden 1 tanesi kırıldı. Garanti kapsamına girmeyeceğini biliyorum. Gigabyte'a göndereyim ücreti karşılığında tamir edilsin dedim. Adamlar, göndermiş olduğunuz...
  3. D

2020 yılının en başarılı psu markası-DA FORUM ETKİNLİK

Ben oyumu Sharkoon'dan yana kullanmak istiyorum. Ama listede yok :( Neden Sharkoon'dan yana kullanmak istiyorsun diye soracak olursanız. Onu alabildim de ondan. :) Diğer Psuları hiç deneme şansım olmadı ne yazık ki. :)
  4. D

Monitöre Görüntü Gelmiyor (5 Bip sesi)

Hocam ana kartta bacaklardan 1 tanesi kırık olduğu için işlemci hatası veriyor bu kadar basit. En nihayetinde işlemci değil anakart arızalı.
  5. D

Arkadaşlar sorunun sebebi belli oldu. Ana kartın 3-4 tane bacağı eğilmiş. Muhtemelen işlemci takarken oldu. Tamir eden arkadaş düzeltirken 1 tane bacağı kırmış. Kartı garantiye göndereyim diyorum. Ama kullanıcı hatası deyip yapmama ihtimalleri var.
  6. D

Acaba bu; https://forum.donanimarsivi.com/konu/ana-kart-besleme-soketi.270326/#post-2663568 konudaki soketleri yanlış mı taktım? Not: Psu'dan gelen CPU soketini ATX 2x4 12v kısmına taktım doğru mu?
  7. D

Batuhan00 Tworule bariskarali Faveouls Çıkarıp tekrar taktım ama olmuyor. :( Ana kart üzerindeki bacakları takarken eğmiş olma ihtimalim var mı diyeceğim ama; İlk taktığımda bile çentiklere dikkat etmiştim.
  8. D

Merhaba, arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Ekran kartı haricinde tüm parçalar sıfır olarak aldım. Fakat sistemi çalıştırdığımda 5 bip sesi geliyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Aşağıya sistem özelliklerini ve video ekleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim. Sistem Özellikleri İşlemci...
  9. D

Ana Kart besleme soketi

Teşekkür ederim dostum...
  10. D

Ana Kart besleme soketi

Ana kartın üzerinde "Atx 12v 2x4" soketi var. Bu sokete Psu'dan gelen hangi soket takılacak? Aşağıya fotoğraflarını ekliyorum. "Atx 12v 2x4" "CPU" "PCIe"
  11. D

Yeni Sistem (Ram - SSD Öneri)

Selamun Aleyküm, arkadaşlar aşağıya yeni toplayacağım sistemin parçarlarını belirtiyorum. Ram konusunda crucial ve Kingstom arasında kaldım. Bunun sebebi crucial'da bu gün oldukça iyi bir indirim var 263 TL 2666 8gb Kingstom Ram Trendyol'da satılıyor. Amazon'da ise Kingston'un aynı özelliklere...
  12. D

Yeni PC Toplamak (Kısıtlı Bütçe)

Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam, önereceğiniz parçalar veya daha önce buna benzer bildiğiniz bir konu varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
  13. D

Yeni PC Toplamak (Kısıtlı Bütçe)

Selamun Aleyküm, arkadaşlar mevcut olan bilgisayarım çok eskidiğinden beni bir süre idare edecek bir pc toplamayı planlıyorum. Asıl amacım battlefield 1, wolfenstein, sekiro gibi oyunları 1080p (düşük ayarda dahi olsa) oynayabilmek. Esasında fps oyunlarını aşırı oynamıyorum, bu sistemi...
Geri