Bazı arkadaşlar yazıcı markalarında vesaire kararsızlık yaşıyor, bende birazda işimin içinde olduğu için deneyim sahibi olduğumdan sizlerle paylaşmak...
Peder hala kullanıyor, kendisi işi dışında müziklerin ses ayarlarını değiştiriyor ve başka yerlerde kullanıyor, kulaklıktan da memnun. Mikrofonu fazla...
Geçmiş olsun hocam öncelikle ve hayırlı olsun. İşsizlik falan iyi yanı kafa toplama zamanın oluyor, kendini dinlemek gibi birçok şeyi var. Kötü yanı da bol...
Bilgisayarın masaüstümü, laptopmu bilmiyorum ama deneme amaçlı birkaç dakikalığına modemin yanına geçip kablo ile bağlan ve sorun devam ediyor mu ona bir...
Laptop için her arızada diğer arızayı tetikliyor (bunun sebebi en çok düzgün pc ustasına denk gelememekten kaynaklanır). Bütçen ne kadar bilmiyorum ama...
Kelime ayrımların, noktalara, virgüllere hakim değilsen gpt'den yardım alman mantıklı. Öbür türlü kendi kelimelerini kullanman daha iyi olur. Zamanında...
Oyunlarda vesaire edinirsin. Ne oynadığına göre de değişir tabii her oyunun kitleside iyi değil. Anlattığın kadarıyla da temiz birine benziyorsun, zamanında...