Huawei MateBook 14 2024 model bilgisayara sahibim. YouTube üzerinden video izlerken 2-3 dakika sonra kasmaya başlayıp ardından ekran kararıyor ve bilgisayar kendine gelmiyor. Güç tuşundan kapatıp geri açmam gerekiyor. Başka sitelerde bu sorunla karşılaşmıyorum. Sebebi ne olabilir?
Bilgisayar...
Bilgisayarımda bir adet hdmi çıkışı var ancak iki monitörüm var. Birini kullanıyorum, ikincisini de kullanmak istiyorum. Bilgisayardan gelen hdmi kablosunu bir monitöre bağlayıp diğer monitörün hdmi kablosunu ilk monitöre taksam görüntü aktarımı yapar mı?
Lenovo Ideapad L340 15irh modeli laptop kullanıyorum. Dün bi arkadaşımın 2.5" harddisk'ine format atılması gerekiyordu. Laptop'umda sata girişi olmadığı için (sadece m2 girişi var) ekte gördüğünüz ara kablo yardımı ile pcye taktım. Hddyi görmedi ve disk yöneticisinden baktığımda diski...
Geçen akşam saatlerine doğru alışveriş yaptım ve durumun aynısını yaşadım. İtopya müşteri hizmetlerine ulaşamadım ve iyzicoyu aradım. Kendileri ödemenin hiç gerçekleşmediğini yani ödediğiniz bankadan (parolaparadan) paranın hiç çıkmadığını söylediler. Bende, param gitmediyse problem yok dedikten...
Merhaba arkadaşlar, Endorfy Solum Voice S isimli mikrofonu almıştım ve bugün geldi. Kullanmaya başladım her şey tamam ancak Youtube videoları ilk saniyeden itibaren donuyor ve izleyemiyorum.
Ufak bir araştırma ile ses kartı veya ses sürücülerinde bir şey yaşandığında Youtube donma...
Kullanan var mı? Beğendiğiniz-Beğenmediğiniz özellikleri nelerdir? Satın alınır mı? Bir arkadaş almış kulaklıktan gelen ses mikrofondan karşı tarafa gitmesi şikayetiyle iade etmiş. Bu durumu yaşayan var mı?
%25 ve %10 kampanyasından yararlandınız ancak ilk alışverişten gelecek olan 500 tlyi alamadınız. Doğru anladım değil mi? Ben arayıp konuştuğum 3 defa bağlandım müşteri hizmetlerine ve üçüde itopya dahil dedi. Kendileri de bilmiyor mu anlamadım gitti?
Arkadaşlar bi kaç gündür konuşulan iyzico kampanyası hakkında kafama takılan bir yer var.
İyzico hesabı ile ilk alışverişe özel 500 tl kampanyasında firmalar arasında itopya firmasının ismi gözükmüyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde "İsim yazmasa da itopya, ilk alışverişe özel 500 tl...
Tam da dediğin gibi. İyzico ödeme yöntemi ile kampanya sağlanıyor bir de parolapara uygulamasından ilk alışverişe özel indirimi birleştirip alışveriş yapılıyor.
Hocam İtopyadan da alışveriş yapınca %25 den yararlanabiliyor muyuz?
1747571900
Hocam ilk alışverişe özel 500tl indirim kampanyası sayfasında itopyanın ismi yok o yüzden olmuş olabilir mi?