Drknes isimli üyenin son etkinliği

• Drknes
    Kablo sağlam ise ve yerine tam oturuyor ise sorun olmaz. 5070 cok guc ceken bir kart değil zaten ama kablolar kaliteliye benziyor ucundaki soket önemli onu...
  • Drknes
    Drknes, Bilgisayar modifiyesinden sleeved kablo alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ekran kartının kablosunu şimdi düşünmüyorum ama anakartın bağlantılarını kesin değiştireceğim attığım link deki ürün güvenilir midir sizce ?
  • Drknes
    Merhaba, Beyaz bir sistem topluyorum. Anakartım Gigabyte Aorus Elite B850M Ice, ekran kartım ise Colorful RTX 5070 Ultra W. Beyaz soketli pembe sleeved...
  • Drknes
    Drknes, Kasa-PSU kategorisinde THERMALTAKE TOUGHPOWER GT 850W Alınır mı ? başlıklı bir konu açtı.
    Merhaba, Hali hazırda Raijintek Cratos 850W PSU aldım. Sleeved kablo kullanıp kabloları beyaz yapmayı düşünüyordum — full beyaz bir sistem kuruyorum — fakat...
  • Drknes
    8khz tamamen bir para tuzagidir. Bosa para vermeyin su sahte seylere. 1khz her zaman daha iyi Eger islemcin 9800x3d filan degil ise zaten 8khz yi birak ...
  • Drknes
    Drknes, Pny markasını övüyordunuz aldık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Eve gelir gelmez baktım, kontrol ettim; lehimler vs. çiçek gibi. Sanırım kötü bir tercih yapmamışım :D
  • Drknes
    Drknes, Pny markasını övüyordunuz aldık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ben de yeni Colorful i game rtx 5070 ultra w aldım acaba aynı sorunu yaşar mıyım ya normalde asusdan şaşmazdım herkes çok beğeniyor diye aldım
  • Drknes
    Drknes, Sleeved Kablo Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ekran kartım. colorful rtx 5070 ultra w bu linkdeki ürünler uyar mı acaba ...
  • Drknes
    Drknes, Sleeved Kablo Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam, beyaz alacaksam soketlerinin siyah olmaması gerekiyor; onların da beyaz olması lazım. Anakartımın soketleri de beyaz.
  • Drknes
    Drknes, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde Sleeved Kablo Önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Merhaba, Bilgisayar topluyorum, tüm parçalarını aldım sadece kasa kaldı. Kasa da geldikten sonra sistemi kuracağım. Görünüme önem verdiğim için sleeved...
  • Drknes
    Hyundai Kona 1.6 T-GDI benzinli modeli tercih edebilirsiniz. Hyundai’nin en sağlam motorlarından birine sahip. Hem dayanıklı bir araç hem de yüksek beygir...
  • Drknes
    Gen5 ile Gen4 arasında o kadar fark yaşamayacaksın zaten Gen4'ler çok hızlı daha hızlı bir şey almak teoride kalıyor, pratikte senin farkedeceğin fark...
  • Drknes
    Drknes, R7 7800x3D mi yoksa R7 9700x mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    7800X3D Siparişini verdim dün bu gün elime ulaştı geriye sadece boş kasa almak kaldı kasa da geldiğinde toplayacağım biraz kullandığımda pişman olup...
  • Drknes
    Genel olarak sistem daha hızlı ve stabil çalıştığı için gen 5 ssd istiyorum açıkçası 9700x in oyun performansı iyi olması için 105w tdp modunu açmamız...
  • Drknes
    Hocam öyle tabi ki ama 900 fps ile 800 fps arasında bir fark hissedeceğimi sanmıyorum 1764563398 Yorumunuz için teşekkürler. 170 hz monitörüm var rekabetci...
Geri