drkwinchester isimli üyenin son içerikleri

1. D

N11 Sinerji'den Monitör Alınır mı?

Daha önce Sinerji'nin kendi sitesinden bu monitörü almıştım...
  2. D

Samsung Odyssey OLED G5 G50sf Alınır mı?

Son olarak genelde hikayeli oyun,film ve dizi için kullanacağım.Okul aylarında özellikle sınav dönemlerinde ders çalışıyorum.Dikkatli olursam yanma sorunu vs olur mu?
  3. D

Deneyimleriniz için teşekkürler.
  4. D

Genelde hikayeli oyun ve film/dizi için kullanacağım hocam.Okul dönemi bazen ders çalıştığım da oluyor.Doğru ayarları yaparsam ve dikkatli olursam yanma sorununun önüne geçebilir miyim?Yoksa kaliteli bir VA mı almalıyım?
  5. D

Deneyimlerini paylaştığınız için teşekkür ederim.
  6. D

Hocam başka sitede açtığım aynı konuda da yardımcı olmuştunuz teşekkür ederim.🙂 1784988423 Satıcı güvenilir midir hocam? 1784988514 Memnun musunuz monitörden?
  7. D

Düşük bütçede OLED monitör araken bu monitörü buldum...
  8. D

Biostar B850mt-E Pro Alınır mı?

300 tl Word puan veriyor 8399 TL oluyor.Bu fiyata daha avantajlı anakart bulamadım.Siparişi geçiyorum teşekkür ederim.🙂
  9. D

Hocam biraz daha araştırdım ve bu anakartı buldum: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-gaming-x-wifi6e-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,903488954.html Hardware Unboxed'in 9950X ile yaptığı testte VRM leri 63 dereceyi geçmiyor.Nasıldır?
  10. D

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

38'e aldığım Pulseyi iade ediyorum hocam o zaman.
  11. D

İçim rahatladı teşekkürler hocam.
  12. D

Kargo teslimatı bekliyor aşamasından sonra iptal olmaz değil mi?
  13. D

Gigabyte B850m Gaming X Wıfı6e Anakart Alınır mı?

İşlemci:R5 9600X Ram:Goodram IRDM 6400Mhz CL32 Kasa:Lian Li O11 Dynamic Mini V2 İşlemcimi Pbo ve Curve Optimizer açarak kullanacağım.9 bin TL civarı bütçem var.Siyah ve Matx olan bu anakartı buldum...
  14. D

Hocam Sapphire'nin Asrock ile çalıştığını duydum o yüzden pek güvenemedim.Maxsun markasını da 2-3 kere duydum araştırma yapacağım.Maxsun'un Biosu ve ram uyumluluğu nasıldır? 1784531160 Hocam Atx alırsam ekran kartı kasaya çarpacağından riser kablo almam gerekecek bu ikisinin toplamı bütçemi...
  15. D

Arkadaşlar benim siparişim gece onaylanmış görünüyordu.Şuan siparişiniz onaylanmayı bekliyor diyor.Nedenini bilen var mı?
Geri