Yok kanka ben renk doygunlugundan bahsediyorum renk olayi falan dusukmus baya ama normal donanim cok guclu kotulemiyorum bu laptobu yani en iyisi bu bu fiyata.
1687206478
Asus tuf 4060 li modeli var media markt ta 40k onla bunu karsilastirsan sence hangisi
15k fiyat farki icin verdigin ozellikleri edinmeye deger mi sence peki oyun oynamak icin laptop alicaksan?
1687159036
Ben fiyat performans acisindan bakiyorum. 15k fiyat farkina deger bir ozelligi var diyorsan al saygi duyarim. Bence oyun oynayacaksan gereksiz onu belirteyim sadece.
Oynayacagim 3-5 oyun var spiderman,red dead redemption 2 , hogwarts legacy , god of war gibi oyunlar 3070 ti daha iyi diyorsan onu aliyim ama acer a guvenebilir miyim sence sogutma acisindan asus daha iyi gibi geliyo
Bende 3070ti daha iyi performans verdiginden eminim fakat gerek sogutma acisindan gerek 4060 a gore eski nesil ekran karti olmasindan, frame generation ozelligi olmamasindan dolayi arada kaldim. Frame generation oyunu daha yuksek fps lere cikartiyor ama gecikme vs sıkıntıları varmış bilemedim...
Arkadaslar bu cihaz disinda “alternatif olarak bu daha iyi olabilir” dediginiz bir cihaz varsa beni bilgilendirirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler...
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tuf-fx507zv4-lp055w-core-i7-12700h-işlemci-16gb-ram-512gb-ssd-rtx4060-ekran-kartı-15-6-wın11-gaming-laptop-gri-1228103.html
1686650577
Al bunu geç bence
Arkadaslar biraz arastirma yaptim
Sanirim 50-55k bandinda alinabilecek en iyi gaming laptop bu. Alternatif cihaz onerebilir misiniz yazilim ve oyun icin kullanilacak laptop...