drnano isimli üyenin son içerikleri

1. D

Tebilon Hakkında Bazı Sorularım Var

Hocam ben tebiliondan 10 klavye 10 mouse aldım ama bı sorun yaşamadım sadece iletişimde sorun oluyordu onun haricinde bı sıkıntı olmadı gelen cihazların bı tanesinde sorun olmuştu onu da gönderdim yenisi ile değişmislerdi.. Bilgin olsun
  2. D

Deathadder Essential vs Rival 3 Mouselardan Hangisi Alınır?

O tam olarak hangi model oluyor hangi markanın çünkü V1 leri de mevcut zannedersem
  3. D

Öneri Hawk Fab V4 VS Xdrive Toryum

Hawk fab v4 kumaş modeli .. Bence bu seviyede rahat ve verdiğin paranın hakkını fazlası ile veriyor MSI kalitesinde sağlam bişey alçak olsan 6 k dan başlıyor bence her türlü en iyi f / p seçeneği denilebilir.. Deri olanı da tavsiye etmiyorum Max 1 sene sonra deformasyon can sıkıyor
  4. D

Öneri Hawk Fab V4 VS Xdrive Toryum

Ben hawk aldım 2 gündür kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
  5. D

Windows 11 pro Bluetooth sorunu

Arkadaslar bluetooth sistemde görünmüyor gizlenmiş aygıtlardan aktif ederek görebiliyorum... Sürücülerin hepsi güncel hangi adımı izlemem gerekiyor.
  6. D

Xdrive Akdeniz mi ? Hawk gaming fab v4 mü ?

Arkadaşlar selamlar bütçe Max 4 k Bu iki koltuk arasında kaldım kumaş olarak bu iki modeli beğendim diyebilirim.. bunun yanında öneriniz olursa kullanıp memnun kaldığınız ürünleri de yazar mısınız ben ona göre yol belirleyeyim .. Teşekkürler
  7. D

Yardım f/p PSU önerisi verebilir misiniz acil

Arkadaşlar alınabilecek en uygun PSU ne olabilir sizce var mıdır bildiğiniz ve önerdiğiniz acil yardımlarınızı bekliyorum .. Kasa MSI MPG gungir 110m 3060 rtx İşlemci 12400F 650W ya da 750W yeterli diye düşünüyorum ve 1500 Max bütçe.. şimdiden teşekürler
  8. D

RX 6800'e Göre Monitör Önerisi Verir Misiniz?

https://www.itopya.com/gigabyte-27-g27qc-a-165hz-1ms-2xhdmi-dp-2xusb-hdr-va-qhd-curved-gaming-monitor_u13517 Ben bugün bu konuya şu monitör cevabini almıştım buna da bakabilirsiniz
  9. D

Yardım Elrean-GG MONİTOR önerisi

Peki sizin önerdiğiniz marka model var mı teşekkür ederim ayrıca ..
  10. D

Yok hocam taksitli aldım 3 taksit yaptım 2 özelleştirme ile 8 k taksitle 1668276102 Teşekkür ederim buna da ayrıca bakacağım.. 1668279761 3070 Ti için önemli olan 2 K olması mi yoksa g sync gibi teknolojileri kullanıyor olup 1080 p olması mı hangisine daha çok dikkat etmeliyim bu ikisi...
  11. D

Teşekkür ederim sağ ol hocam bakacağım bunlara
  12. D

Günümüz TC şartlarında mecbur hocam teşekkür ederim umarım daha güzelleri sizlerin olur 1668275321 Hocam IPS olması daha iyi olmaz mı pek anlamam ama panel olarak
  13. D

Hocam çok üst düzey programlar kullanmıyorum ufak tefek yazılım isleri max LoL valo atarım ufak tefek hepsi budur
  14. D

Arkadaşlar ben bu sistemi aldım ve iyi performanslı kullanabilmek adına bir de monitör çözüp kafa rahat uyumak istiyorum bütçe Max 4 k teşekkürler yardımlarınız için şimdiden .
  15. D

ELRAENN-GG alınır mı

1 tb yaptım anakartı da b660 yaptım h.o
Geri