Hocam ben tebiliondan 10 klavye 10 mouse aldım ama bı sorun yaşamadım sadece iletişimde sorun oluyordu onun haricinde bı sıkıntı olmadı gelen cihazların bı tanesinde sorun olmuştu onu da gönderdim yenisi ile değişmislerdi.. Bilgin olsun
Hawk fab v4 kumaş modeli .. Bence bu seviyede rahat ve verdiğin paranın hakkını fazlası ile veriyor MSI kalitesinde sağlam bişey alçak olsan 6 k dan başlıyor bence her türlü en iyi f / p seçeneği denilebilir.. Deri olanı da tavsiye etmiyorum Max 1 sene sonra deformasyon can sıkıyor
Arkadaşlar selamlar bütçe Max 4 k
Bu iki koltuk arasında kaldım kumaş olarak bu iki modeli beğendim diyebilirim.. bunun yanında öneriniz olursa kullanıp memnun kaldığınız ürünleri de yazar mısınız ben ona göre yol belirleyeyim .. Teşekkürler
Arkadaşlar alınabilecek en uygun PSU ne olabilir sizce var mıdır bildiğiniz ve önerdiğiniz acil yardımlarınızı bekliyorum ..
Kasa MSI MPG gungir 110m
3060 rtx
İşlemci 12400F
650W ya da 750W yeterli diye düşünüyorum ve 1500 Max bütçe.. şimdiden teşekürler
https://www.itopya.com/gigabyte-27-g27qc-a-165hz-1ms-2xhdmi-dp-2xusb-hdr-va-qhd-curved-gaming-monitor_u13517
Ben bugün bu konuya şu monitör cevabini almıştım buna da bakabilirsiniz
Yok hocam taksitli aldım 3 taksit yaptım 2 özelleştirme ile 8 k taksitle
1668276102
Teşekkür ederim buna da ayrıca bakacağım..
1668279761
3070 Ti için önemli olan 2 K olması mi yoksa g sync gibi teknolojileri kullanıyor olup 1080 p olması mı hangisine daha çok dikkat etmeliyim bu ikisi...
Günümüz TC şartlarında mecbur hocam teşekkür ederim umarım daha güzelleri sizlerin olur
1668275321
Hocam IPS olması daha iyi olmaz mı pek anlamam ama panel olarak
Arkadaşlar ben bu sistemi aldım ve iyi performanslı kullanabilmek adına bir de monitör çözüp kafa rahat uyumak istiyorum bütçe Max 4 k teşekkürler yardımlarınız için şimdiden .