Drop isimli üyenin son içerikleri

1. D

YARDIM! Bilgisayarim masaüstünde siyah ekran oluyor

Hayir sadece saniyelik bir sey
  2. D

Bilesenlerim bunlar geleli daha iki gun oluyor
  3. D

Bilgisayarimi ve monitorumu daha yeni aldim sadece masaustunde uygulamalarla ugrasirken arada siyah ekran oluyor saniyelik ama oyunlarda sorun yok ne yapacagimi bilmiyorum yardim lazim
  4. D

Çözüldü✓ 9k bütce 2k monitor onerisi

Yasak mi bilmiyorum ama klavye icin konu actigimda kimse bakmadi. Bana %75 veya tkl manyetik ama daha tok sesli gurultusuz klavye onerisi yapar misiniz 3-4k civarina oradakine cevap veren olmadi hic
  5. D

4k civari tkl ya da %75 klavye onerisi

Basma hissi tok ama gurultulu olmayan 75 veya tkl klavye ariyorum. Aslinda v87 pro hosuma gitmisti ama sade renkli olani kalmamis mor olani da fazla renkli duruyor bu tarz klavye onerilerinizi bekliyorum. https://wraithesports.com/products/vgn-v87-pro-mekanik-klavye?variant=48587503698113
  6. D

Maalesef seçeneklerde iyi soğutucu yoktu fakat zaten 7500f cok az guc tuketiyor lazim olursa ileride degistiririm fakat cok acil gibi gelmedi bana
  7. D

Bir de internet sitesinde sadece g sync gözüküyor amd nin olması nvidia kartlarda çalıştırmamı engeller mi yoksa markadan bağımsız mı? 1755683565 Benim hâlâ kargolanmadi normal mi bu?
  8. D

Yarın elime ulaşınca yapacağım hepsini ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
  9. D

Hocam siz monitor işlerinde bilgilisiniz sanirim ben g65b nin siparisini verdim bunun olu piksel, ghosting vb. testlerini yapmayı bilmiyorum acikcasi bu konuda bana yardimci olabilir misiniz monitorum geldiginde?
  10. D

Bütçemi biraz arttırıp samsung odyssey 27" g65b almayı düşünüyorum incelemeleri güzel gözüküyor. Renkleri va panele göre üst kalite sanırım onu önerir misiniz?
  11. D

Merhabalar, gecen hafta incehesaptan bir sistem aldim ozelliklerini assagiya birakacagim onun icin bi monitor bakiyorum. 2k en az 180hz 27 inç 9k butce ile monitor bakiyorum. Paneli sorunlu olmadigini bildiginiz renk gamutu da iyi olan monitorlerden onerirseniz sevinirim genel 2k ultra ayarlarda...
  12. D

Çözüldü✓ 60 bin tl sistem önerisi

5070 yerine 9070 xt alabilirsin aynı fiyat hemen hemen
  13. D

Çözüldü✓ Donanım arşivi yeni kasa alınır mı

7500F 2k da dar boğaz yapar mı aaa ultra ayar oyunlarda
  14. D

Bu sitem sizce alınır mı beyler

ram kaç ?
  15. D

8 bin tl civarı bütçeye sistem önerisi

Power çok fazla etkilemez diye biliyorum, ama yinede bkarım