Bütçe de sıkıntım yok hatta Flydigi Apex 5 in forceadapt triggerları çok dikkami çekti gerçekten çok iyi bir deneyim sunacaksa almayı değerlendirebilirim
Pc de oynadığım hikayeli oyunlar için vader v5 pro, zd o+ excellence ve gamesir g7 pro arasında kaldım. Hangisinin bana extra ne getireceğini ve hangi özelliğinin öne çıktığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Cmd de söylediklerini denedim işe yaramadı maalesef. Modem arayüzüne nasıl erişebilirim bunu bilmiyorum
1766594605
Araştırıp buldum modem arayüzünden direkt olarak tüm güvenlik duvarını kapattım ama yine işe yaramadı yine de çok teşekkür ederim.
Merhabalar , yaklaşık 2 hafta önceden beri online bir oyuna girdiğimde internetim gidiyor gözüküyor . Çok fazla araştırıp çözülmüş konulara da baktım ama hiçbiri işe yaramadı. Olayın özeti şu sosyal medyada ya da steam vs gezindiğim zaman sorun yok ama örneğin fifaya girdiğimde internetim var...
Bilgisayarimi ve monitorumu daha yeni aldim sadece masaustunde uygulamalarla ugrasirken arada siyah ekran oluyor saniyelik ama oyunlarda sorun yok ne yapacagimi bilmiyorum yardim lazim
Yasak mi bilmiyorum ama klavye icin konu actigimda kimse bakmadi. Bana %75 veya tkl manyetik ama daha tok sesli gurultusuz klavye onerisi yapar misiniz 3-4k civarina oradakine cevap veren olmadi hic
Basma hissi tok ama gurultulu olmayan 75 veya tkl klavye ariyorum. Aslinda v87 pro hosuma gitmisti ama sade renkli olani kalmamis mor olani da fazla renkli duruyor bu tarz klavye onerilerinizi bekliyorum. https://wraithesports.com/products/vgn-v87-pro-mekanik-klavye?variant=48587503698113
Bir de internet sitesinde sadece g sync gözüküyor amd nin olması nvidia kartlarda çalıştırmamı engeller mi yoksa markadan bağımsız mı?
1755683565
Benim hâlâ kargolanmadi normal mi bu?