DrosairVRS isimli üyenin son içerikleri

1. D

Steam aile kütüphanesine üye arıyoruz

hocam oyunlarımızı mı soruyorsunuz pek anlamadımda
  2. D

herşeyi oynuyoruz oynama konusunda ama sanırım hangi oyunlarınız var diye soruyorsunuz
  3. D

kral bizim aileye gelmek istermisin
  4. D

hocam bakarmısınız?
  5. D

Steam Aile İçin Üye Aranıyor

The Witcher 3 (bütün dlcler var) Cyberpunk 2077 Skyrim Forza 4 Rematch fallout 4 Sons of The Forest Dying light 2 ve 1 Dishonered Batman serisi Dead by Daylight kingdom come deliverance Resident evil 2 Resident evil 3 hollow knight Silksong Shadow of War; Ark survival Evolved...
  6. D

Micro Stuttering Nasıl Çözülür

hocam şey düşünüyorum ramleri upgrade yapıcam psuyu da değiştiricem ama ssdler çok pahallı
  7. D

hocam onuda baya önce aldım 7 yıl oldu gamepower mythril olması lazm
  8. D

Sistemim; RX 6600 XFX (3 yıl) Ryzen 5 5500 (6 ay) 8+8 3200MHz XPG D30 RAM (3 yıl) Kioxia excerceria 500GB SSD (2 yıl %40 sağlık) 1TB WD blue HDD (7 yıl %100 sağlık ama bozuk sanırım yüzdelik) MSI B550 Pro anakart (6 ay) Sistemde son zamanlarda neredeyse çoğu oyunda mesela Roblox, Overwatch...
  9. D

Poco F8 Pro 36000tl'ye Alınır mı?

Şu an kullandığım cihaz Vivo Y51 6 yıl sonra telefon almaya karar verdim. Telefonda aradığım özellikler oyunlarda iyi olması yazılım ve arayüzün iyi olması oyun oynarken fazla ısınmamasını istiyorum. Sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa aynı fiyat bandında daha güzel telefonlar var mı?
  10. D

10 Dolar Altı Açık Dünya Uzun Süreli Oyun Önerisi

hocam ortalama düzeyde bende rx6600 var arkadaşımda b580 var 16gb ram falan var
  11. D

10 Dolar Altı Açık Dünya Uzun Süreli Oyun Önerisi

Arkadaşımla altta yazdığım oyunları bitirdim ve yeni oyun arama peşindeyiz hazır Steam indirimleri gelmişken uzun süreli bir şey almak istiyoruz. Bitirilen oyunlar; Sons of The Forest, The Forest, Green hell, Palworld, Ark Survival, 7 Days to Die,don't strave.
  12. D

Steam Arkadaşlar Oyunda ama Çevrimiçi Gözüküyor

Birkaç aydır Steam'de bu sorunu yaşıyorum fotoğraftada attığım gibi kendi profilimden arkadaşlara girince oyunda gözüküyor ama arkadaş penceresini açınca sağ alttan çevrimiçi ya da çevrimdışı gözüküyor ne yapmalıyım düzelmesi için?
  13. D

Zapret Güvenilir mi?

Merhabalar uzun süredir goodbyedpi kullanıyordum ama bazen superonline'de bağlantı sorunları olduğu için silmek zorunda kaldım aşşağıdaki linkteki videoda zapret2 adlı bir şey gördüm indirdim programlar sorunsuz çalışıyor ama zapret hakkında pek konu göremedim acaba güvenilirmidir videodaki dosya?
  14. D

The Walking Dead Hangi Platformdan İzlenir?

İlk 5 sezonu çok önceden kaçak bir siteden izlemiştim, geri başlamak için düzgün bir site aradım ama Netflix'te hem bütün sezonlar yok, Disney Plus'ta gereğinden fazla pahalı geldi. TV Plus'ta var ama sansür şikayetleri gördüm, eğer yoksa TV Plus düşünüyorum.
  15. D

WARP Zero Trust Discord mesajlar yüklenmiyor hatası

Yaklaşık 2 aydır Discord ve Roblox için WARP Zero Trust kullanıyorum ve hiçbir problemim yoktu ama son 2 gündür Discord'da mesajlar yüklenmiyor hatası alıyorum önceden de alıyordum ama birkaç saat içinde düzeliyordu çözümünü bilen varsa ve yazarsa sevinirim. Not:GoodbyeDPI ve splitwire...
Geri