DrosairVRS isimli üyenin son içerikleri

1. D

WARP Zero Trust Discord mesajlar yüklenmiyor hatası

Yaklaşık 2 aydır Discord ve Roblox için WARP Zero Trust kullanıyorum ve hiçbir problemim yoktu ama son 2 gündür Discord'da mesajlar yüklenmiyor hatası alıyorum önceden de alıyordum ama birkaç saat içinde düzeliyordu çözümünü bilen varsa ve yazarsa sevinirim. Not:GoodbyeDPI ve splitwire...
  2. D

Warp Zero trust ile robloxa nasıl girebilirim

liseyi bitirdim hocam.
  3. D

Warp Zero trust ile robloxa nasıl girebilirim

websitesine girebiliyorum ama oyunlara giremiyorum ne yapmam lazım?
  4. D

Goodbyedpi ve Cloudflare warp aynı anda kullanılabilirmi?

hocam bende ping warp özellikli 1.1.1.1 de çıkıyordu normal 1.1.1.1 açtım ve gdpi açık umarım bir şey olmaz hesaplarıma 1760203110 hala çözemedim ban yermiyim yemezmiyim diye başka bir alternatifi varmı oyunlarda lobi falan kuramıyorum sadece goodbyedpi ile girersem ama warpla 2si belki anticheat...
  5. D

Goodbyedpi ve Cloudflare warp aynı anda kullanılabilirmi?

süperonline kullanıcısıyım dün ani bir kararla vpn ve warp özellikli 1.1.1.1 kapatıp goodbyedpi açmaya karar verdim ama oynadığım bazı oyunlarda bağlantı sorunları yaşıyordum (Mk11 + OnepieceBountyRush + Gang Beasts) bende birisinden dns değiştirmem gerektiğini öğrendim ve recep baltaşın dns...
  6. D

Splitwire Goodbyedpi bazı oyunlar çalışmıyor

hocam kendi ağım üzerinden 1.1.1.1 yaptım olmadı bende warpın 1.1.1.1 halini kullanıp goodbyedpi açtım sorun olurmu
  7. D

ağ ayarını sıfırladım hocam dns ayarı nasıl yapıcam superonlinede
  8. D

splitwire yükledim dün ama bazı oyunlarda bağlantı sorunu olduğunu gördüm gang beast + One piece bounty rush + mk11 oyunlarında online giremiyorum çözümü varmı?
  9. D

30.000TL masaüstü bilgisayar önerisi

arkadaşım bilgisayar alıcak ben ddr5 arıcaktım ama bu bütçede bulamadım monitörlü arıyor bulabilirseniz sevinirim
  10. D

Intel Arc B580 ReSize BAR açılmıyor

Sistem; Ekran kartı; Intel Arc B580 İşlemci; Ryzen 7 5700.. RAM; 8+8 3200MHz RAM. Anakart; Gigabyte A520M k V2 1.1 DDR4. Windows 11 Sistemde ChatGPT'ye bile sordum ama her türlü ayarı yapsam da BIOS'tan çıktıktan sonra monitör ekranında no signal yazıyor ve görüntü gelmiyor bilgisayarı kapatıp...
  11. D

Superonline ile nasıl dns açılır

Merhabalar birkaç aydır sürekli vpn kullanıyorum discord ve robloxa girmek için o tür platformlarda sorun yok lakin league of legends girdiğim zaman 20 olan pingim vpn yüzünden 120 seviyelerine çıkıyor internette sürekli araştırdım warp ve dns kullanmayı ama çalışmadılar yardımcı olabilecek varmı?
  12. D

AMD radeon ayarlar gözükmüyor

11 var hocam 24h2 yükleyince sorun oldu otomatik driver yüklemiş
  13. D

hocam yüksek ihtimalle windowsun kendisi güncelliyor ekran kartı driverini bunu kapatmanın bir yolu varmı kalıcı olarak?
  14. D

hocam hangi sürücüyü kullanayım 24.8.1 kullanıyordum.
  15. D

merhabalar dünden beri bu sorunla yüzleşmeyi deniyorum monitörün ekranı bir anda gidiyor ve amd radeon fotoğrafta attığım gibi oluyor ve bazı ayarları göremiyorum ne yapmalıyım? Sistem; Rx 6600 Ryzen 5 5500 Gigabyte B450m s2h 8+8 3200mhz ram
Geri