Yaklaşık 2 aydır Discord ve Roblox için WARP Zero Trust kullanıyorum ve hiçbir problemim yoktu ama son 2 gündür Discord'da mesajlar yüklenmiyor hatası alıyorum önceden de alıyordum ama birkaç saat içinde düzeliyordu çözümünü bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
Not:GoodbyeDPI ve splitwire...
hocam bende ping warp özellikli 1.1.1.1 de çıkıyordu normal 1.1.1.1 açtım ve gdpi açık umarım bir şey olmaz hesaplarıma
1760203110
hala çözemedim ban yermiyim yemezmiyim diye başka bir alternatifi varmı oyunlarda lobi falan kuramıyorum sadece goodbyedpi ile girersem ama warpla 2si belki anticheat...
süperonline kullanıcısıyım dün ani bir kararla vpn ve warp özellikli 1.1.1.1 kapatıp goodbyedpi açmaya karar verdim ama oynadığım bazı oyunlarda bağlantı sorunları yaşıyordum (Mk11 + OnepieceBountyRush + Gang Beasts) bende birisinden dns değiştirmem gerektiğini öğrendim ve recep baltaşın dns...
splitwire yükledim dün ama bazı oyunlarda bağlantı sorunu olduğunu gördüm gang beast + One piece bounty rush + mk11 oyunlarında online giremiyorum çözümü varmı?
Sistem;
Ekran kartı; Intel Arc B580
İşlemci; Ryzen 7 5700..
RAM; 8+8 3200MHz RAM.
Anakart; Gigabyte A520M k V2 1.1 DDR4.
Windows 11
Sistemde ChatGPT'ye bile sordum ama her türlü ayarı yapsam da BIOS'tan çıktıktan sonra monitör ekranında no signal yazıyor ve görüntü gelmiyor bilgisayarı kapatıp...
Merhabalar birkaç aydır sürekli vpn kullanıyorum discord ve robloxa girmek için o tür platformlarda sorun yok lakin league of legends girdiğim zaman 20 olan pingim vpn yüzünden 120 seviyelerine çıkıyor internette sürekli araştırdım warp ve dns kullanmayı ama çalışmadılar yardımcı olabilecek varmı?
merhabalar dünden beri bu sorunla yüzleşmeyi deniyorum monitörün ekranı bir anda gidiyor ve amd radeon fotoğrafta attığım gibi oluyor ve bazı ayarları göremiyorum ne yapmalıyım?
Sistem;
Rx 6600
Ryzen 5 5500
Gigabyte B450m s2h
8+8 3200mhz ram