Yusuf hoca bu psu ya sıcak bakmayınca ben :D
1783809641
Aura'nın kabloları muhteşem, ipli örgülü felan her şekle giriyor. Bunun da aşağı kalacağını sanmam.
Yusuf hocam bu forumda da olduğunuzu ve online olduğunuzu bilsem almadan etiketler size sorardım :D .Zaten Aura'yı sizin tavsiyenizle almıştım. Şimdi bu aldığım psu 10k ya değer mi, ne yapayım? Sistemimde 4x m.2 + 1 ssd ve 3 adet hdd var. Akımın kaliteli olmasını istiyorum.
Üç yapay zekaya da sordum. Grok B dedi. Sonra diğer ikisine Grok'un cevabını yazdım,
Gemini,
Neden "Tier B" Olarak Yorumlanıyor?
Cultists Network gibi platformlar listelerini çok yavaş günceller ve her yeni modeli anında test etmezler. Grok'un referans aldığı "Tier B" ve "Speculative (Tahmini)"...
İmkanın varsa direkt al derim. 9070 XT ler için ideali genelde 850W diyorlar. Bizim sistemlerde de 9900X+9070 XT Nitro+ ve 7800X3d + 9070 XT Pure var.
1783805377
Asus için söylediysen, baktığın liste güncel değil. Ya da Grok a sordun.
Teşekkürler, aldım bir dal. 9 taksit nerde bulacağız. Bendeki ROG-STRIX-1000G-AURA yı oğluma veririm, bunu kendi sistemime takarım. Oğlumdaki Fsp Hydro Gt Pro 850 Gold'u da ya satarım ya da atıl 5700x sisteme takarım.
Kargo yapılmadan, siparişi iptal olan ürünler. Amazon'da satın al dediğinde o ürün sana revize ediliyor, 24 saat ödeme süren olur. Süre sonuna kadar ödeme yapılmazsa tekrar satışa sunulur.
Tamamen temizleme zahmeti, temizlerken panele hasar verme çizme olasılığı gibi sebeplerden. Tamam ellemeyiz, tozları hafiften alırız da illaki hapşurma, öksürme olacak onu da hemen almassan çıkarması daha zahmetli hale geliyormuş, 12 yaşında çocukta kullanacak. Paramla kendime psikolojik eziyet...