Ya macunları pad lari deistirmis fan bloklarini temizlemis fan bozultu onu deistirmis onun disinda bisey yapmadim diyor adam
1728381056
Fps neden cok dengesiz olmus olabilir 70 fps ler aldigim oyunlarda simdi 20 falan aliyorum valorantta da bi 280 bi 50 oluyor oyun rahat bi sekilde oynanmıyor...
sadece temizleyip macun deiştirip geri vericekti
1728304714
ben aldıgımda sadece Furmark yüklüydü
ondada 20 fps geçmiyordu
1728304771
bende Furmark ayarlarını falan bilmiyorum sadece bilgisayarı yük altına sokup test yaptıgını biliyorum
1728305217
arkadaşlar ben bilgisayarı sıfırlıyorum...
zaten laptop oldugu icin baya ısınıyodu ama performansı kötü deildi sımdi ise dengesiz yerlerde
örnek
1728304657
vermeden önce sabit 180 - 170 arası alıyordum
bilgisayarımı temizlesin macun yenilesin diye bilgisayarcıya verdim laptop fazla ısındıgı için 87 dereceyi gecmicek sekilde limit koymuş.
buda oyunlardakı performansımı acayip derecede düşürüyor ve dengesizleştiriyor nasıl kaldırabilrim yardım edermisiniz
arkadaşlar bişey gördüm bilgisayardaki hedef sıcaklık 87 geçmicek şekilde ayarlanmış bu yüzden fps drop yiyor olabilirim eskiden bu limit yoktu bunu nasıl kaldırabilirim ? yardım edermisiniz teşekkürler
driverlerle ilgili sıkıntı oldugunu düşünmüyorum 1 ama işlemci frekansı ile ekran kartı limitini nasıl ayarlayacagımıda tam bilmiyorum
yardım edermisin
1728300625
format atsam ayarları sıfırlanırmı ?
normal bilgisayarcıya verdim fanında sorun vardı fanı deiştirmiş sadece laptopta 8 gblik tek ram var parça almamış gibi duruyor bilgisayar ayarlarını deiştirmemiş sadece Furmark indirip bilgisayarı test etmiş
1728297525
yani parca alsaydı anlaşılırdı gibi geliyor nasıl net bi şekilde anlayabilirim
Laptopum bu
Asus TUF Gaming F15 FX506HC-HN409
1728295906
cumartesi verdim pazartesi aldım temizlendi macunu deişti ve geldıgınde sıcaklık degerleri düşmüştü uzun süredir bakım yapılmıyordu ama ona ragmen fps ile ilgili hiç bi sıkıntım yoktu cok ısınıyordu pc ama bişey yoktu