1. sistem aşırı pahalı bu kadar lüks parçaları hazır sistem olarak 250k ya alabilirsiniz.
2. Sistem “en pahalı parçaları alayım” mantığında değil ise 9850x3d mantıksız 9950x de aynı threadi veriyor iş için kullanacak isen oyun da oynamak istiyorum dersen her şey değişir.
3. Eğer hızlı ve stabil...
secure boot ve fast bootu kapat işlemci modelini belirtirsen spesifik bir durum varmı görebiliriz.
1777815631
hazırlamış olduğun iso'da da sorun olabilir farklı bir iso ile de deneyebilirsin iso lar genelde fiziksel sunuculara göre tasarlanıyor
Selamlar
9800x3d işlemci Lab ortamı için ve oyun oynamak için bir anakarta ihtiyacım var fakat anakartın kablo kirliliğini engellemek için yeni nesil ters anakartlardan kullanmak istiyorum bu kartın siyah ve atx olanını bulamadım.
MSİ ın atx i var fakat beyaz
siyah olanlar var onlarda atx değil
Katılıyorum kağıt üstünde 9070xt 5070e kıyasla ne kadar üstün olsada nvidia daha stabil çalışıyor. AMD yazılımında çekmediğim problem kalmadı her ay farklı bir eski sürüm yüklüyorum amd üzerinde. Her güncellemede farklı bir problem yaşıyorum.
Bir insan elden ring oynayabilmek için 2025 şubat...
Aoc marka monitörde bende aynı sorunu yaşadım bu çizgiler git gide çoğalıyor 1-2 çizgi ile ekranın ortasında şeffaftı sonra netleşmeye başlayarak çoğaldı. Benim monitör 3 yıl yetkili servis garantisi vardı 2.5 yıl kullanınca bozuldu garantiye gönderdim. bir tık iyi bir model gönderdiler yeni...