drwamisdrem isimli üyenin son içerikleri

1. D

Maksimum 40-45 k Arası Hazır Sistem Önerisi

Merhaba ben hem oyun hemde ders için bir hazır sistem alıcam oynicağım oyunlar fornite valorant vb. bütçem 40-45 k yardım ediceklere teşekkürler şimdiden
  2. D

Yardım Türk Telekom esem uygunlugu neden bu kadar uzun?

merhabalar benim evime yaklaşık bir ay önce türktelekom kutu koydu ve daireye kablo çektiler ama altyapıda gözükmüyordu yöneticiye nasıl başvuru yapıcaz diye sorduk esem uyugnluğuna bakılcak dedi ama bir ay oldu hala hiç bir şey yok ne yapmalıyım
  3. D

30k 35k arası sistem önerisi

tamam teşekkürler
  4. D

her cuma oluyor mu
  5. D

reis valo için iyi mi 240hz 2k monitor tam perf verir mi
  6. D

50 k ya fps oyunları için hazır sistem

merhaba ben fortnite valorant vs. gibi oyunları oynamak için sistem toplicam bütçem maksimum 50k
  7. D

Berserk mangası nasıl?

Merhaba ben normalde anime izleyen biriyim ama şuan berseke manga şeklinde başlamak istiyorum baktığımda vol.ve cilt diyolar bunların farkları nedir? İlk 8 cilti alıcam başta sonra ne yapmalıyım bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim
  8. D

S24 ultra alınır mı?

Merhaba ben telefon alıcağım ve aklımda s24 ultra var ama telefon hakkında çok bilgim olmadığı için tam emin olamiyorum alınır mı veya bu fiyat bandında daha iyi telefonlar varmıdır benim için önemli olan şeyler Tasarım Batarya Performans Uzun ömür
  9. D

HONOR 400PRO VS Galaxy S24 VS İPHONE 13

Merhaba ben bir telefon alıcam ve bu 3 telefon arasında kaldım benin için önemli şeyler Batarya Kamera Performans Uzun ömür Bunlara göre hangisi en iyi yardım ederseniz sevinirim
  10. D

Öneri 30-35 bin TL bandında oyun+günlük işler icin telefon önerisi

Merhaba ben telefon alıcağım ve benim için önemli 3 etken var bunlara göre en iyi ne alabiliririm yardımcı olursanız sevinirim sadece iphone veya Samsung 1-batarya bataryanın 1 günü çıkarabilecek olması 2-Kullanım ömrü kullanım ömrünün uzun olması ve biraz kullandıktan sonra kasmaya vs...
  11. D

35-40 bin arası hazır sistem önerisi

Merhaba ben bir sistem almak istiyorum hazır olarak çünkü taksitle alıcağım genelde valorant fortnite oyniyorum öneride bulunacaklara teşekkürler şimdiden
  12. D

40 BİN TL YE HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ben bir sistem toplamak istiyorum bütcem 40-45 arası işlemcinin amd olması zorunlu ve taksit seçeneğininde olması gerekiyor genellikle fps oyunları oynicağım valorant fortnite gibi ona göre önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  13. D

35-45 bin tl arası hazır sistem önerisi

Merhaba ben %90 valorant ve hafif oyunlar oynamak için bir sistem toplamak istiyorum bütçem 35-45 arası artı 7-9 bin TL de 240 Hz monitor önerirseniz sevinirim işlemci kesinlikle AMD olsun ekran kartıda amd olsa daha iyi olur ama Nvidia da olabilir beni 3-4 yıl taşıcak olması yeterli
  14. D

7800xt li sistem alınır mı ve karne indirimi gelir mi?

Merhaba https://www.gaming.gen.tr/urun/595150/elite-dual7800xt-amd-ryzen-7-7800x3d-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistem alınır mı ram ve SSD yi 1-2 ay içinde yeniliceğim ona göre diyebilirsiniz ve okullar kapanıyor çoğu sitede indirimler...
  15. D

3 bin TL mouse önerisi

Syrcox V6. Al geç 3k fiyatıda https://wraithesports.com/products/scyrox-v6-wireless-8k-mouse?srsltid=AfmBOorVvZkCLFglsrCdCL3xqcxrrujsyExfMb54sfzMOt3OvT1Kf_kM
Geri