Merhaba ben hem oyun hemde ders için bir hazır sistem alıcam oynicağım oyunlar fornite valorant vb. bütçem 40-45 k yardım ediceklere teşekkürler şimdiden
merhabalar benim evime yaklaşık bir ay önce türktelekom kutu koydu ve daireye kablo çektiler ama altyapıda gözükmüyordu yöneticiye nasıl başvuru yapıcaz diye sorduk esem uyugnluğuna bakılcak dedi ama bir ay oldu hala hiç bir şey yok ne yapmalıyım
Merhaba ben normalde anime izleyen biriyim ama şuan berseke manga şeklinde başlamak istiyorum baktığımda vol.ve cilt diyolar bunların farkları nedir? İlk 8 cilti alıcam başta sonra ne yapmalıyım bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim
Merhaba ben telefon alıcağım ve aklımda s24 ultra var ama telefon hakkında çok bilgim olmadığı için tam emin olamiyorum alınır mı veya bu fiyat bandında daha iyi telefonlar varmıdır benim için önemli olan şeyler
Tasarım
Batarya
Performans
Uzun ömür
Merhaba ben bir telefon alıcam ve bu 3 telefon arasında kaldım benin için önemli şeyler
Batarya
Kamera
Performans
Uzun ömür
Bunlara göre hangisi en iyi yardım ederseniz sevinirim
Merhaba ben telefon alıcağım ve benim için önemli 3 etken var bunlara göre en iyi ne alabiliririm yardımcı olursanız sevinirim sadece iphone veya Samsung
1-batarya bataryanın 1 günü çıkarabilecek olması
2-Kullanım ömrü kullanım ömrünün uzun olması ve biraz kullandıktan sonra kasmaya vs...
Merhaba ben bir sistem almak istiyorum hazır olarak çünkü taksitle alıcağım genelde valorant fortnite oyniyorum öneride bulunacaklara teşekkürler şimdiden
Merhaba ben bir sistem toplamak istiyorum bütcem 40-45 arası işlemcinin amd olması zorunlu ve taksit seçeneğininde olması gerekiyor genellikle fps oyunları oynicağım valorant fortnite gibi ona göre önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba ben %90 valorant ve hafif oyunlar oynamak için bir sistem toplamak istiyorum bütçem 35-45 arası artı 7-9 bin TL de 240 Hz monitor önerirseniz sevinirim işlemci kesinlikle AMD olsun ekran kartıda amd olsa daha iyi olur ama Nvidia da olabilir beni 3-4 yıl taşıcak olması yeterli
Merhaba https://www.gaming.gen.tr/urun/595150/elite-dual7800xt-amd-ryzen-7-7800x3d-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistem alınır mı ram ve SSD yi 1-2 ay içinde yeniliceğim ona göre diyebilirsiniz ve okullar kapanıyor çoğu sitede indirimler...
Syrcox V6. Al geç 3k fiyatıda https://wraithesports.com/products/scyrox-v6-wireless-8k-mouse?srsltid=AfmBOorVvZkCLFglsrCdCL3xqcxrrujsyExfMb54sfzMOt3OvT1Kf_kM