DrZoom isimli üyenin son içerikleri

1. DrZoom

BİLGİSAYAR DURDUK YERE YENİDEN BAŞLIYOR

yazılımsal sorunlar diyelim amdnin yazılımı çok kötü maalesef yani ucuz diye aldım uğraşılacak şey değil
  2. DrZoom

yok uçmadım da bir tane arkadaşın tavsiyelerini denemeye karar verdim bir kaç gün deneyip öyle çözüldü olarak işaretleyeyim dedim de şu anlık kapanmıyor yaptığım ayarlara ek olarak da bilgisayarı nihai performansa çektim bir de bende cppc ayarı yoktu onun yerine pss support vardı onu disable...
  3. DrZoom

direkt kendi kapanıp açılıyor
  4. DrZoom

dediğinizi denedim yine kapanmadı sonuçlar böyle: https://prnt.sc/GUci9PuVdHlH
  5. DrZoom

Yeni oem sistem almıştım 2hafta falan normal düzgün kullandım son 1 haftadır falan full böyle kendi kendine yeniden başlıyor. Örnek valorant giriyorum oyunun yarısında bilgisayar reset atıyor hata falan vermeden. Ha diyeceksiniz ısınıyor güç yetmiyor normal dümdüz dizi izlerken de kapanıyor...
  6. DrZoom

KARAR VEREMEDİM HANGİSİNİ ALMALIYIM

kardeşime alıyorum fps oynar genelde diye tahmin ediyorum hzleri aynı zaten oc ile 260 yazıyorda o da 240
  7. DrZoom

KARAR VEREMEDİM HANGİSİNİ ALMALIYIM

Doğum günü için alacağım acil söyler misiniz hangisini alayım kullanmış olanlar ve bilgisi olanlar yorumlasıns
  8. DrZoom

Bu sistem nasıl alınır mı

fiyatı uygun geldi ne diyorsunuz https://www.incehesap.com/rainclaw-silver-oem-paket-fiyati-38390/?hsu=2521883,2780948,3110214,88469,137500,255,230723
  9. DrZoom

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

ilk sipariş 150tl ve bankkart puanı ile 870'e denk geldi kulaklık arıyodum 2 haftadır forumda herkes övmeye başlayınca aldım hiçbir fikrim yok kulaklık hakkında ama bakalım nolacak
  10. DrZoom

Çözüldü✓ B450m S2H Bios Update

Güncelleme: 3 tane bilgisayarcı gezdim abilerimin elinde 1 tane ryzen işlemci olmuyor nedense gigabyte servisi arayacağım son çare
  11. DrZoom

Fiyat bilgin var mı ne kadara yaparlar acaba bios flashını felan götürsem
  12. DrZoom

Bugün, 14:38 Ryzen 5 5600x aldım yanına da b450m s2h anakart aldım bios update yapmam gerektiğini biliyorum ama 5000 serisine destek geleli baya oldu ya acaba güncel gelir mi anakart onu merak ediyorum hangi sürümde gelir acaba bios
  13. DrZoom

Ryzen 5 5600x için 250W PSU Yeterli mi ?

Yeni işlemci alacağım (Ryzen 5 5600x) elimde de RX 460-4GB Ekran kartı ve 250W Casper PSU var bazı arkadaşlarım yetmez 400W felan al diyorlar doğru mudur ? (Ek olarak şuan i511400f kullanıyorum onu çalıştırıyor)
Geri