Sakin HB üzerindne alma şu son 1 haftadda 1 açık işlemci 1 arızalı annakartla uğraştım. Amazona bak direk Amazon'un ssattığı ürünlere ya da Vatan ve teknnosas
1737614486
Msi bu modelinde chipset soğutucussu eksik o yüzden önermem üzerinne 3-4k ddaha koyup Asus 3 fanlı modellere bak bence. Ben...
Bende 4070 super var bendde direk 5080 Asttral modelini alcakttım ki kartın MSRP zatenn 1000 dolar türkiyede vergilerle oluyor 1300-1400 dolar ayrıyetten o model içinn üsstüne bir de fark bindirecekler malum Gainwardla Assus karttlar arassında 5-10k fark oluyor etti mi sana 1klık kartt 1.7k bunu...
4060 şu an alınmaz çünkü arttık 5 serisine geçiliyoor ve 4 sserisi üreititmi durdu. Ben 4070 Super aldım ve 5 serisini geçeceğim en az 5 sene oynatır o kartt
Bu siteden almayın abi artık bene 12600k aldım açık kutu gönderdiler giip vatandann aldım şlimdi içim rahatt. Ne ypatıları hiç belli olmuyor çakalların.
En son 12600k acık kutuyu iade etmemden sonra bugünde 0 anakartın üzerindeki M.2 ssd vida socketinin anarkarttan söküldüğünün şokuyla karşılaştım.
Tek vidayı açmamla beraber bütün socket resmen hareket etmeye başladı. Yine bir iade serüveni bize gözüktü
https://www.gaming.gen.tr/urun/445766/thermalright-am5-siyah-guclendirme-kiti-tf7-termal-macun-dahildir-asf-am5-black/
Şöyle bir ürün var ben inntel olanı kullanıyorum. İşlemciye göre 5-10 derece düşürebiliyor.
Ayrıca soğutucu stock mu ?