Dtaeb isimli üyenin son içerikleri

1. D

İkinci El Alım Satım

Ne diyeyim ki umarım bu alışveriş ticaret karakteri oturur insanlarda 1778594172 James Donkey stark s800 750w 80+ bronze İçinde ekstra 3 adet rampage argb fan mevcut . Kutu fatura garanti var . 2750 yazdım
  2. D

İkinci El Alım Satım

Hislerime tercüman olmuşsun harbiden öyle bu devirde
  3. D

İkinci El Alım Satım

Yok öylesine ver geç ya aklı başına gelsin
  4. D

İkinci El Alım Satım

Bi de elimdeki ürünü çıkarıyorum piyasası önemli değil ki . r5 5500 e çekilen fiyata bak değer mi ben sıfır gibi 7500f i 4000 E verdim . Yani illa passat mı satalım bu ülkeye astraya kimse binmesin mi bu mantıkla 1778579501 Çok haklısın dediğim de bu işte sanırım uygun fiyat yaramıyor
  5. D

İkinci El Alım Satım

Öyle bir şeyin imkanı var mıdır sizce . Sıfırını veya ikinci elini dahi bu fiyata bulunmadığı zaman insan niye gidip sıfır alsın ki 1778579369 Hocam piyasayı biliyorsan az çok alınmak için mükemmel fırsat olacağını biliyorsundur . Ama insanımız garip fiyatını arttırınca favoriler artıyor
  6. D

İkinci El Alım Satım

Sürekli diyoruz ki ikinci eller şöyle pahalı böyle pahalı . Yav arkadaş sıfırı 5500 olan kasayı 2750 yazdım . Kutu fatura garanti her şeyi var . Üstüne 750w 80+ bronze ve sadece psu fiyatı 2500 tl . Bi de yetmez gibi ekstra fan aldım taktım hava sirkülasyonu için . 1 kişi soru bile sormadı yarı...
  7. D

Çözüldü✓ James Donkey 750w Kasa İstanbul İçi

Tamamdır
  8. D

Çözüldü✓ James Donkey 750w Kasa İstanbul İçi

James Donkey stark s800 750w 80+ kasa satılıktır İstanbul içi elden . 8 aylık ince hesaptan alındı kutu fatura var . 3 tane James Donkey fan 3 tane rampage fan Fiyat 3000
Geri