İyi Akşam i7 11800 rtx 3050ti dizüstü bilgisayarım var ancak driverları yükleyip güncellememe rağmen dlss destekli oyunlarda dlss sekmesi gözükmüyor aynı donanımlı diğer laptop incelemelerinde dlss özelliğini millette görüyorum ama bende neden yok ?
2 Haftalık yeni aldığım bir bilgisayar i7 11800 ve 3050ti var ornek olarak r6 çok yüksek ayarlarda sabit 80 derecede calısıyor ancak grafikleri düşürsem bile fan hızı otomatik düşüp yine kendini 80 dereceye sabitliyor. Termal macununa guvenmeyip kendim termal macununu değiştirdim zaten alır...
MSI GF63 THIN 11UD-615XTR i7-11800H 16 GB 512GB SSD RTX3050TI 15.6
yuksek grafiklerde 80 derece bandında ancak uzun sureli kullanılacak iş görür bi soğutucu önerir misiniz?
Eski sogutucuyu taksam da 80 takmasam da 80 yani iş gören bir sogutucu olsa iyi olur :D
4+1 ses sistemim var ve bunu en etkili şekilde ayarlamak istiyorum normal muziklerde sadece center'dan ses geliyor ama sistemi konfigüre edebileceiğim bir program onerebilir misiniz
Flash'la denedim, ISO dosyası olarak denedim ancak WİNDOWS 10 yüklenmiyor. ISO dosayası olarak yüklediğimde yukleme ilerlerken hata verip kapanıyor. FLASH'la yüklediğimde ise mavi ekranda kalıyor PC kendi kendine resetlenip normal açılıyor. Sorun nedir acaba ?
Sistem Özelliklleri düşük ancak...
i3 2120'den sonra büyük uğraslar 10 yıllık anakart driverı arayısları sonucu i5 3470'e yükselttim ancak yarım saatlik rölantide :) boyle bana pek stabil gelmedi gibi snowman 200m'le soğutuyorum 10 yıllık pc için adam olana çok bile bence :D Sizce değerler nasıl
bios sürümü cok eski olduğundan yeni aldigim islemciyi kullanamiyorum ve farkli farkli flashlari denememe ragmen surekli donuyor flashlara tiklayinca kitleniyor pc reset atiyorum cozumu nedir acaba
bilgisayarımı yeni aldıgım kasaya taşıdım ancak fanlar felan ekrank kartı fanı işlemci fanı çalısıyor ancak ekrana görüntü gelmiyor rami falanda takı çıkardım ancak çözülmedi problem nedir?
EDİT: BİOS güncellemesi ile sorunum çözüldü.
eski anakartima yeni kasa aldim ama neyi nereye bağlayacağımi bilmiyorum bu powerlar swler ledler hangi sokete nasil baglanmali acaba ve mavi usb 3.0 kablosu anakartta ona uygun herhangi bir sokette yok nasil bir dönüştürucu almam gerekiyor acaba