DuaL isimli üyenin son içerikleri

1. D

Razer Deathadder V3 Pro Scroll Ses Sorunu

Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 1 ay önce Mediamarkt'dan DAv3 pro satın aldım. Birkaç gündür scroll yukarı aşağı kaydırdığımda böyle vik vik bir ses geliyor. Bunu daha önce duyan, deneyimleyen arkadaşlar var mı? Garantiye versek nasıl bir dönüş alırız? Teşekkürler. 1691781417 Aşağıdaki linkte...
  2. D

Yardım Rival 650 Wireless Alternatif

O kadar enteresan bir sıkıntı ki Diablo oynarken parmağım sol clickte takılı kalıyor gibi oluyor :D Sol click hissiyatı bence çok iyi değil o yüzden tam algılanmıyor
  3. D

DA V3 Pro aldım bugün ancak sol click o kadar hafif ki böyle Diablo 4'de yaratıkları keserken bastım mı basmadım mı anlamıyorum gibi bir hava oluşuyor :D Yani çok ince midir artık nedir nasıl anlatsam bilemedim
  4. D

RGB'li istediğim için G502 X Plus ile Basilisk v3 pro arasında kaldım gibi :D
  5. D

Corsair Sabre RGB Pro fiyat olarak iyi ancak performans olarak emin olamadım. RAZER DEATHADDER V3 PRO nasıldır? Sizce alınır mı?
  6. D

Merhabalar, yaklaşık 3 senedir Rival 650 Wireless kullanıyordum. Rival 650'den memnundum ancak bugün gün sol click teklemeye başlayınca farklı bir mouse arayışına girdim. Bu ayarlarda fiyat farketmeksizin, deneyimlerinize göre güzel bir mouse önerisi yapabilir misiniz?
Geri