duckduck14 isimli üyenin son içerikleri

1. D

RTX 3060 Ti sistem düşük performans veriyor

her şey güncel mi
  2. D

2025 yılında 5700x3d alınır mı?

2025 yılında bu işlemci alınır mı sizce ryzen 5 5600 ile lol gibi işlemci ağırlıklı oyunlarda kaç fps fark olur sıfırı 7300 2. el en az 7600 tl :D
  3. D

Ryzen 5 7500f için hangi kule tipi soğutucuyu almalıyım

onlar da olur güçlü soğutucular ama fiyatları bi tık daha yüksek bütçe sıkıntın yoksa o ikiside çok iyi
  4. D

Ryzen 5 7500f için hangi kule tipi soğutucuyu almalıyım

thermalright assasin king yapıştırın hayli hayli soğutur. 7500f i
  5. D

Lgs youtubedan hoca önerisi

hocam bende ankara ve fenomen var başkaları da var ama onları sonra çözeceğim her gün 30 paragraf çözüyorum 40 tane ana derslerden denemede kötü yaptığımdan çözüyorum bir süre sonra 30 tane daha ekleyeceğim. en son yapılan denemede 13 yanlış 2 boş çıktı ama sınıfın netine göre iyi, sizce gidişat...
  6. D

Çözüldü✓ 14.000 TL bütçe ile şuan hangi Ekran Kartını almalıyım

arkadaşın 550w psu var o yüzden bir şey diğemeyeceğim
  7. D

Çözüldü✓ 14.000 TL bütçe ile şuan hangi Ekran Kartını almalıyım

asıl problem 8GB vramli nvidia. DLSS amd hali fsr da var gözle görülemeyecek fark var sadece. şuan 10 gb vram çeken oyunlar var ilerisini düşünemiyorum. muhtemelen wattman diyorsunuz rx 570 580 serisi değil bu.
  8. D

Dünya hayatı anlamlı mı?

başarırsın umarım
  9. D

Internete bağlanan unknown adlı kişi nasul engellenir

selamlar modem ayarlarında istemci listesinde unknown adlı biri var hacker olabilir bu kişiyi nasıl engellerim abim geçen hafta bilmeden jpeg dosyasına tıklamış ve içinde şifre isteyen bir ekran varmış (zip) ekrandan çıkmış hemen ama virüs bulaşmış olabilir diye korkuyor lütfen yardım eder...
  10. D

Dünya hayatı anlamlı mı?

olay anında ben yoktum annem veterinere götürmüş hemen.
  11. D

❌İndirim Bitti! AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

indirim kartı sayfasında olan var mı ne yapıcaz şimdi?
  12. D

Aula F75 olmasa fena boş site Türkiye için ya en az 700 TL değerinde bir şey alman gerekiyor vergiyle 1000 TL oluyor.
  13. D

hayır indirim sekmesinde aula göremedim normal şekilde baktığımda vardı. aynı ekrandayım arıyorum hâla ama yok sanırım.
  14. D

peki başka alınabilecek ne önerirsiniz? 400 TL vergiden dolayı alamadım klavyeyi.
  15. D

hocam şu şekil bir yerdeyim aula f75 burada var mı?
Geri