düşünenemeyen_adam isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yurt dışı İphone mantıklı mı sorun yaşar mıyım?

merhaba dikkat etmem gerekenleri vs yazabilir misin sarı sitede satanlardan almayı düşünüyorum bu sene sonunda kaydını yaptıracağım zaten
  2. D

Yurt dışı İphone mantıklı mı sorun yaşar mıyım?

arkadaşlar merhabalar sahibinden de yurt dışı telefonlar satanlar var iphone 16 pro max 42k - 47k vs disbritör garantili olanlardan almayı düşünüyorum dolandırılma ihtimalim var mı bir sıkıntı olur mu sizce? sene sonuna kayıt yaptıracağım fakat şu an almak istiyorum. nelere dikkat etmeliyim hiç...
  3. D

CLOUDFLARE PAKET LOSS SORUNU

merhaba arkadaşlar cloudflare warp kullanıyorum pubg oynarken %15 %20 paket loss yiyorum var mıdır çözümü? (niye kullandığımı tahmin ediyorsunuzdur :d)
  4. D

VATAN 12400F-RTX4060 22K KALİTELİ SİSTEM

çok teşşekkürler reis faydalandım
  5. D

30.000 - 35.000 Tl masaüstü monitör dahil sistem önerisi

arkadaşlar güncel olarak bu fiyata alabileceğim en iyi sistemi tavsiye edebilir misiniz?
  6. D

Huawei Nova 12s alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Huawei-Telefonu-Siyah-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B0CZPNXHXG/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=Rx6Yu&content-id=amzn1.sym.3dd28493-c36d-42d6-95c1-5a5f77769a8a&pf_rd_p=3dd28493-c36d-42d6-95c1-5a5f77769a8a&pf_rd_r=AYZ8G5FHC0NEG7Z7NPH9&pd_rd_wg=YnbeA&pd_rd_r=07b09d0e-17e0-435a-b39a-929...
  7. D

Basit Kodumdaki hataya yardımcı olabilir misiniz?

tutar = kitapadeti * 8; indirimli_tutar = tutar * (60 / 100); arkadaşlar kısaca şöyle bir kod bloğu bunu yazıp cevabı ekrana yazdırınca 0 gösteriyo atıyorum kitap adeti 10 ise ekrana 48 yazması lazım fakat 0 yazıyo bir yerde hata yapıorum yardımcı olur musunuz?
  8. D

BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER??

Reyis bari sen yapma pc ci daha insaflı davranırdı :DDDD
  9. D

Reyis satmadım o zaman fiyat merak etmiştim de şimdi satmak istiyorum 2. El pc ye götürücem ölü gibi de vermek istemiyorum bi fiyat alim dedim
  10. D

Günümüzdeki fiyatını merak ettim de tekrar konu açmadan konuyu yükseltim dedim
  11. D

Hocam yanlış anlamayın ama biraz öldürmediniz mi :D
  12. D

Çözüldü✓ Disbiritör garantili ürün apple

Anladım çok teşekkür ederim
  13. D

https://shbd.io/s/zrdNarwb Link bu bakabilirsiniz ve böyle ilanlar mevcut
  14. D

Arkadaşlar sahibindende telefon bakıyordum ama disbiritör garantili ne demek? Yani ürün bozulursa türkiyedeki bir apple mağazasına gidebilir miyim ya da yurt dışında mı olması gerekiyor ve 1 yıl garanti veriyorlar riskli mi sizce? Fiyat farkı gerçekten çok fazla
Geri