Düfüüzzz isimli üyenin son içerikleri

1. D

EAFC25 Takılma sorunu

EAFC25 Aldım 4060 lı bi laptopum var oyun içi 100 144 fps arası alıyorum ama niyeyse oyun hep takılıyor ve takılırken fps falanda düşmüyor en düşük ayarlarda oynuyorum fps 130 gösteriyorken bile ekran takılıyor anlık nasıl düzelir
  2. D

Steam profil özelleştirme yapamıyorum

Bunu aldım ama şimdi kullan deyince ayarlar kısmına atıyor bi türlü kullanamadım özelleştirme kısmını da bulamadım ayarlarda bilen biri varmı
  3. D

Tüm Wi-Fi ağlarının DNS ayarları ayarlandı. Aşağıdaki ayarlar kullanılmayacak.

DNS değiştiriyorum ama ayarlarda hep bu yazıyor ne yapsam çözemedim
  4. D

Samsung S9Fe mi S9Fe+ mi

işlemci farkı varmı peki
  5. D

Samsung S9Fe mi S9Fe+ mi

yeni bir tablet alacağım ikisinden birini seçme şansınız olsaydı hangisini alırdınız daha çok oyun ve dizi izlemek için kullanılacak
  6. D

Annem için 14 bin bandında tablet

plus ile normalinin ne farkı var
  7. D

Annem için 14 bin bandında tablet

birşeyler izlemek için kullanacak max 14k ya tablet lazım
  8. D

Arkadaşım için yazıyorum bu sistem alınır mı

https://www.itopya.com/it-open-intel-core-i5-13400f-asus-geforce-rtx-4060-dual-oc-v2-edition-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme_h27000?p=7581_1-21344_1-24188_1-26826_2-26653_1-24819_1-25211_1#kategori_81
  9. D

W11 den W10'a geri dönmek

ayarlardan update ile geçtim ama eski windows.old dosyasını muhtemelen sildim bilgisayarda alan yok diye
  10. D

W11 den W10'a geri dönmek

Valorant w11 geçtiğimden beri secure boot hatası veriyor bios dan enable yaptım yine olmadı sildim vandguardı yine olmadı çok kez denedim oyuzden w10 a geri geçmek istiyorum fakat illa format atmak gerekir mi uzun süre oldu w11 geçeli format gerekiyorsa bile nasıl yapıcam w10 a geri dönmeyi
  11. D

Islemciler ekran kartsiz ne kadar is yapar oyunlarda

İ9 14900ks işlemci var laptopda ama ekran kartı yok ne kadar iş yapar arkadaşlarım ekran kartı yoksa kötü diyorlar
  12. D

Valorant bu hatayı veriyor

ben açtım zaten ama olmuyor hayla
  13. D

Valorant bu hatayı veriyor

bilgisayarıma kısa süre önce w11 yükledim ve o günden beri valoranta girdikten yaklaşık 1 2 dakika sonra bu hatayı almaya başladım Tamam dersem de iptal desemde X e bassam da hiçbişey yapmasam da oyundan atıyor beni nasıl çözeceğim bunu BIOS ekranını açtım secure boot u enable yaptım ama hayla...
  14. D

Steam Hesabımda Bir Sıkıntı Var

özür dilerim ama aklı olan birinin bu linke tıklayacağını sanmam sonuçta söylemişim link virüslü mü diye emin olmak için yazdım
Geri