Dukeler isimli üyenin son içerikleri

1. Dukeler

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DRPRZMK2?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1
  2. Dukeler

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800x3d 20.218,15 TL

herhangi orta düzey bir b650 al geç
  3. Dukeler

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Valla çok garip bir olay adamın nasıl bir hayatı varsa üşenmeden 10 dakika boyunca başka yerlerden link resim vs bularak cevap veriyor verdiği cevap da yok o glossy oledmiş daha iyiymiş de yok o matmış mormuş ciddiyim hayatınla ilgili bir otur kendi kendine bir düşün ben ne yapıyorum diye olayın...
  4. Dukeler

@Tayfunns tek başına forumun iq ortalaması 20 puan düşürüyorsun yemin ediyorum. Kimsenin yazdığın upuzun saçmalıkları okuyacak ne vakti ne sabrı var. Keşke hayatım senin gibi olup tek derdim glossy ve mat oledin görüntü farkı olsaydı. Adamın 6bin mesajı var 5900 tanesi mat oled kötülemek üzere...
  5. Dukeler

Kullanmadığın ürünler hakkında yorum yapmayı bırak şu forumu sal bir artık. 50 defa açıklandı burada evet direkt güneş ışığı gelince mor oluyor ama çok basit bir çözüm ile bunu engelleyebiliyorsun onun adı da perde. Glossy'lerde gece evdeki lambadan gelen ışıktan bile yansıma oluyor sürekli...
  6. Dukeler

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

Gökten swatch yağsa bana casio düşer.
  7. Dukeler

Soğumana gerek yok piyasadaki en kötü oled piyasada alabileceğin en iyi ips/va panelden daha iyi. Ghosting, black smearing, ışık sızması diye bir olay yok. Oled'in geldiğinde oyun oynarken fareni sağa sola çevirdiğinde görüntünün akıcılığını görünce şok olacaksın. Kontrast oranı ve renkleri...
  8. Dukeler

Şaka mı yapmaya çalışıyorsun https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-mpg-322ur-qd-oled-x24-43-699tl.1242690/post-11257477 .
  9. Dukeler

Karanlıkta oturuyorsan odanda güneş battıktan sonra evet yansıma olmaz. Tavandaki ışığı aç kafanı ekranda görürüsün.
  10. Dukeler

Devasa farktan kastın glossy ekranda sürekli yansıma olarak gördüğün kafan mı?
  11. Dukeler

🔥İndirim Thonet & Vander Kino 2.1 Kanal 150 W Soundbar 5499tl

Subwooferdaki inceliğe bak
  12. Dukeler

İncehesap'tan Alınan İşlemci 2. El Olarak Gönderilmiş Olabilir mi?

İnternet üzerinden ne alırsanız alın kargosunu açarken videosunu çekin. Bunu sen bu şekilde yaptın şimdi de iade ediyorsun deseler kimseye derdini anlatamazsın.
  13. Dukeler

10'lu Pamuklu Dikişsiz Düz Gündelik Bilek Boy Çorap 152,92 TL

Polyesterin zekayı erittiğini de öğrenmiş oldum çok faydalı geçti bugün benim için.
  14. Dukeler

10'lu Pamuklu Dikişsiz Düz Gündelik Bilek Boy Çorap 152,92 TL

Ekranını biraz aşağı getirip ürün malzeme bilgisi kısmını okuyacak zekan olduğunu düşünüyorum.
Geri