Dukeler isimli üyenin son içerikleri

1. Dukeler

Hangi RX 9070 XT Modeli Alınmalı

Yine anlayamadı yazdığımı ailene sabır diliyorum.
  2. Dukeler

Bu forumdaki zeka seviyesi niye bu kadar düşük çok garip yemin ediyorum adam okuduğunu anlayamıyor. Her markadan kart kullandım aldım sattım ( işim bu ) ben kendi gözlemim olarak en çok coil whine çıkan marka açık ara asus, sonra sapphire sonra asrock olarak gidiyor. Kimse diğer kartlarda hiç...
  3. Dukeler

Senin yaşın kadar ekran kartı geçti elimden
  4. Dukeler

asus-sapphire-asrock'da cw çıkma olasılığı yüksek, cw takıntın varsa amazondan al iade edersin.
  5. Dukeler

❌İndirim Bitti! 3 Adet Algida 650 Ml Dondurma 140 TL

8 Maraş usulu 650m, 9 Algida classic 65ml, 9 Algida Külah keyfine toplam 420tl verdim. Müslüman olduğum için tabi ki de hepsini çöpe atacağım. :kekw:
  6. Dukeler

Kampanyayı düzettiler 140tl olmuyor artık.
  7. Dukeler

Adam 140 tllik dondurma konusunda duyar kasıyor çok garip yemin ediyorum. Bu kadar tepkiliysen git algida fabrikasının önünde eylem yap tek başına bakalım ne oluyor boşa duyar kasma burada.
  8. Dukeler

Seni boykot listesine aldım kardeş bu forumda engellediğim ilk kişisin sanırım tek de sen olacaksın
  9. Dukeler

Ben boykot olduğu için aldım normalde almıyorum
  10. Dukeler

3899TL !!!! NZXT H7 Flow

Bunun fanlar 3pin pwm olmayan fan sanırım nzxt'nin fanları zaten berbat oluyor.
  11. Dukeler

ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Bankayla alakası yok bankaların en çok istediği şey kredi kartı çıkartmak çünkü çıkarttıkları kredi kartından 3000tl gibi bir para kazanıyorlar. Merkezi sistem izin vermiyor limit konusunda.
Geri