Miniled ips alınmaz ne tv ne monitör alacaksanız va panel alın. Bu TCL'in 32 inch 4k 165hz 1400 yerel karartmalı VA panel bir monitörü var ne hikmetse bizim ülkeye gelmedi avrupada satılmıyor mu acaba.
Aç güzünü oku demek istiyorsun sanırım. 399usd x 47.3tl = 18872tl (vergisiz). Neye göre fırsat yok onu da açıkla istersen. Herkes oled'in yanma riskiyle uğraşmak zorunda mı çoğu kişi günde 10 saatten fazla açık bırakıyor monitörü. Eğer bu panelde ghosting black smearing çok azsa her türlü alınır...
Sağa sola bakacağına yurtdışı fiyatına bakmayı dene o zaman görürsün gayet de iyi bir fırsat olduğunu. https://pcpartpicker.com/product/CDy8TW/tcl-27g64-270-2560-x-1440-180-hz-monitor-27g64 . Bu fiyata ips alınacağına gayet alınabilir bir model ve fiyatı da iyi.
TCL 27P3A Pro modelinde 1196 dimming zone var onu da tv ile karşılaştırın isterseniz hani biri elma biri armut değilmiş gibi. Benim 6 senelik lg va panelle de herhangi ips monitorü kıyaslasan da aynı görüntü çıkar ips va farkı bu zaten.
Valla çok garip bir olay adamın nasıl bir hayatı varsa üşenmeden 10 dakika boyunca başka yerlerden link resim vs bularak cevap veriyor verdiği cevap da yok o glossy oledmiş daha iyiymiş de yok o matmış mormuş ciddiyim hayatınla ilgili bir otur kendi kendine bir düşün ben ne yapıyorum diye olayın...
@Tayfunns tek başına forumun iq ortalaması 20 puan düşürüyorsun yemin ediyorum. Kimsenin yazdığın upuzun saçmalıkları okuyacak ne vakti ne sabrı var. Keşke hayatım senin gibi olup tek derdim glossy ve mat oledin görüntü farkı olsaydı. Adamın 6bin mesajı var 5900 tanesi mat oled kötülemek üzere...