dumanoglu isimli üyenin son içerikleri

1. D

❌İndirim Bitti! Proteinocean Protein Bar 36tl

arkadaşlar indirim görünüyor fiyat düşmüyor bendede
  2. D

❌İndirim Bitti! Carmen Master Crm.10090.05 Otomatik Erkek Kol Saati Çok Renkli 5.599 TL

41 mm çap 12 mm kalınlık 48 mm lug to lug Miyota 82S7 makina 42 saat güç rezervi 5 atm Açık kapak Mineral Cam Şamil saatten aldım bilgileri arkadaşlar ama diğer arkadaşlara katılıyorum orjinal düzgün bi saat almak çok daha mantıklı
  3. D

🔥İndirim 🔴 Bim Aktüel - 18 Ağustos - Proteinocean Ürünleri

türkiyede bulunan neredeyse tüm markaları denemiş biri olarak bence kreatin harici hiçbirşey almayın türk markalarından animal pack markasının bi preworkoutunu kullanmıştım cidden türkiyedeki supplementler hikaye
  4. D

❌İndirim Bitti! Proteinocean Protein Bar 36tl

hocam süpersin
  5. D

❌İndirim Bitti! Carmen Master Crm.10090.05 Otomatik Erkek Kol Saati Çok Renkli 5.599 TL

gümüş gold karışımı bi saatim var 25 yıllık babamın evlilik saati vintage bi saat full gold güzel kombinlenirse aşırı iyi duruyor bence
  6. D

casio mtp-b145g-9avdf yakalamaya çalışıyorum gold saatim yok bu saatte aşırı iyi zarif bi indirimde bulsakta alsak
  7. D

zaten tahminimce satamadıkları için fiyatı dibe çekmiş olabilirler biraz düşündümde almışken adam akıllı orjinal alırım satmak istediğimde vs sıkıntı yaşamam en azından
  8. D

zaten replika gibi orjinali pahallı olan saatleri kaliteli şekilde kendi markaları altında tasarlamışlar bütün popüler modeller var neredeyse benim ilgimi fiyatı çekti bu fiyata denildiği gibiyse benzeri bulunmaz 1786990479...
  9. D

hiçbir yerde bilgi yok google ai 40 ila 42 saat diyor safir cam diyor 41*42mm kasa çapı diyor Miyota mekanizma diyor arka kapak cam diyor ama google ai hariç hiçbiryerde yok bu bilgiler aynı markanın diğer saatlerine kıyasla diyor herhalde
  10. D

valla saatin özelliklerini araştırıyorum google ai in dediği gibiyse direkt çekeceğim safir camlı vs. olduğunu söylüyor ama şamil saatte bilgi yok
  11. D

fiyat çok iyi ama saatle alakalı bilgi yok boyutu camı vs video falanda bulamadım
  12. D

🔥İndirim Ufesa Filtre Kahve Makinesi Cg7114 1031 TL

herkes suyun ılık olabileceğinden bahsetmiş ilk demlendiğinde kaynar olmazmı ciddi ısıda problem yaşarmıyız satın aldım ama en kötüsü iade ederiz
  13. D

🔥İndirim Ufesa Filtre Kahve Makinesi Cg7114 1031 TL

valla bayadır makine arıyordum süper oldu çekiyorum bir tane
  14. D

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

3 ayda 1 kere felan açıp kullanıyorum kutuda değil çift monitör kolumda var ama kullanış rahat olmuyor boynum ağrıyor o yüzden kullanmıyorum
  15. D

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

şuan 2x24 inch var bende 2 yıldır 2. monitörü açmıyorum boşa yatıyor o yüzden 27 yada 34 geçmek istiyorum
Geri