Dumbledoree isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım Anakart argb fan pinlerinden birisi kırıldı

anakarttaki 3 pin 5v argb fan pinlerinden sonuncu kırıldı yani 3. pin kırıldı fanları tekrar bağlamak için ne yapabilirim anakart msi b650 pro s yardımlarınızı bekliyorum jrgb2 olarak geçiyordu galiba o pin
  2. D

Yardım 2.el gpu rtx2060 sıcaklık değerleri normal mi

Merhaba 2. El gigabayte rtx 2060 almayı düşünüyorum sizce bu değerler normal mi yeni termal macun bakımı yapılmış
  3. D

Çözüldü✓ 2000tl civarı kablosuz gaming klavye önerisi

2000tl civarında kablosuz klavye boyut fark etmez ama %60 -%75 daha iyi olur
  4. D

modem arayüzünde 2.4 kanalının şifresini değiştiremiyorum

Deniyim kaç haftadır 5ghz sini kullanamıyorum modemin tilt oldum İnt baktım 1 kaç şey denemiştim ama olmadı bide bunu deniyim
  5. D

Ssıd 7 nin şifresi ne mesela sabit bi şifresi varmı diye sormuştum
  6. D

Knk alakasız bişey sorcam ben modemi üstün başarılarımla kurcalarken. Ssıd lerden rast gele açtım şifresini de gördüm basit bişeydi ama hatırlamıyorum sabit belli bi şifre mi öyleyse bakıp söyleme şansın varmı
  7. D

Çözüldü✓ 25 k sistem tavsiyesi

Şu an 980ti var ama acelem yok ilerde 4070 gibi bisey alacağım ilk bunları halledip
  8. D

Çözüldü✓ 25 k sistem tavsiyesi

Max 25k civarına cpu+anakart+ram+kasa(psu olmasada olur) sıvı soğutma tavsiyesi arıyorum
  9. D

Çözüldü✓ Max 35k bütçeyle sistem önerisi

Knk ekran kartını sıfır almak istiyorum 12k ya pek güzel kart yok gibi onun dışında sistem tavsiyesi güzel 1710922532 Psu ve ssd çok önemli değil eski kasamdan 1+1tb hdd var 650w 80+bronz psu da var 1710922565 Ssd alacağım ama bi süre hdd ile idare edeyim ilerde alırım
  10. D

Çözüldü✓ Max 35k bütçeyle sistem önerisi

Merhaba butcem sıvı soğutucu ile 35k civarı Kendim ayrı ayrı alıp da toplayabilirim yada hazır sistem de alabilirim önerilere açığım
  11. D

Çözüldü✓ Yarı ikinci el yarı sıfır sistem toplamak istiyorum

O çok kafa karıştırıyor 12k ya sıfır 4060 3060ti felan almaktan daha mantıklı geliyor 2. El ama maining de çok korkutuyor
  12. D

Evet o sıkıntı var ama tanıdığım bilgisayarcılar var kuzenim onlarla test yapıp almayı düşünüyorum 1696951000 Bide şeyi merak ettim normal kasa içinde mining yapılıyor mu yapılsa ring kadar etkilermi
  13. D

Bende öyle düşünüyorum 1696950436 Tamam bende çok üst AMD kartlar yoktu ama rx580 denedim 5700 denedim ama çoğu çile en son param yoktu gtx 980 e düştüm
  14. D

Knk şimdi yanlış anlama ama eski tecrübelerimden AMD ekran kartına çok soğudum çevremde de çok driver den dolayı bıkan oldu oyun oynatmıyordu
  15. D

Knk benim düşündüğüm sence nasıl
Geri