Yeni laptop aldım secure boot açmak için biosa giriyim dedim fakat bios açılömıyor youtubedan baktım windowsta ayarlardan girme de varmış onu da denedim restart atıyor uyku modunda kalıyor pc nası çözücem
Elimden geleni yaparım birazcık düzene sokabilsem zaten daha kolay olur gibi geliyor daha 2 yıl önce 15 şınav çekebilirken az önce denedim 7 max yapabildim bu normal mi zayıf olmama rağmen göbeğimden dolayı mekik zorladı yapamadım düzgün
Hocam 18 yaşındayım sınavı atlattık çok sükür ama 1 yılda zayıfken çok kilo aldım kollarım hala çubuk gibi ama göbeğim var boy 172 civarı kilo 66 yağ oranım yüksek diye tahmin ediyorum düzensiz besleniyorum temmuzda spor salonu düşünüyorum ama orada ne yaparım bir fikrim yok nasıl beslenmeliyim...
Çok fazla şey okudum kafayı yiyeceğim biri kutulu sorun olmaz diyor birisi kutusuz getirin diyor valizde getirin diyen var çantanızda getirin diyen var napmalıyım sizce?
Hocam şuan forumun en üstünde reklamı var sizde yoksa https://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi?utm_medium=banner&utm_campaign=donanimarsivi#redeem