Klavye dün geldi. Takribi 10 gün sürdü kargo suresi bekeldigimden hizli geldi. Klavye gayet guzel biraz kullandim ve gercekten hissiyati olsun malzeme kalitesi olsun kotu hissettirmedi. Halihazirda gamepower ogre rgb kullaniyordum muhtemelen bu klavye ye gecerim. Anti ghosting testinde de tum...
Bir kablosuz kulaklik arayisi icerisindeyim. Butcem 1200-1300 civarlarinda pek fazla asmak istemiyorum. Basliktaki iki kulaklik fena degil gibime geldi fakat farkli onerileriniz var ise beklerim. Buds fe nin samsung telefon kullaniyorum diye belki artilari olabilir. Yardimci olursaniz sevinirim.
Klavye olarak gamepower ogre rgb kullaniyorum ve aldigim gune lanet ediyorum resmen. Ilk aldigimda klavyenin orta satirinin ledleri tamamen alakasiz yaniyordu onun disinda tuslari surekli tutukluk yapiyor, hic basmayan tuslari bile var. Bunlardan dolayi garantiye gondermek istemistim bana bi kod...
Bundan takribi 1 ay önce xpg pylon 650b almistim 3000 tl ye (su an daha ucuz caktirmayin) ona verdigim paraya gore bu baya ucuz geldi hic ihtiyacim olmamasina ragmen alasim geldi bi tane