Duran Emmi isimli üyenin son içerikleri

1. Duran Emmi

Amazon 200 TL ve üzeri alışverişinde sepette 80 TL indirim

Subhanallah ilk defa uygun ciktim.
  2. Duran Emmi

❌İndirim Bitti! APAYADO K98 Hot-swap Renkli Mekanik Klavye 427,81 TL

Klavye dün geldi. Takribi 10 gün sürdü kargo suresi bekeldigimden hizli geldi. Klavye gayet guzel biraz kullandim ve gercekten hissiyati olsun malzeme kalitesi olsun kotu hissettirmedi. Halihazirda gamepower ogre rgb kullaniyordum muhtemelen bu klavye ye gecerim. Anti ghosting testinde de tum...
  3. Duran Emmi

❌İndirim Bitti! i9-13900HX 64GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD 16GB RTX4090 35.889 TL

Beyler durum kontrol. Siparisler ne durumda?
  4. Duran Emmi

Redmi buds 5 vs buds fe

Bir kablosuz kulaklik arayisi icerisindeyim. Butcem 1200-1300 civarlarinda pek fazla asmak istemiyorum. Basliktaki iki kulaklik fena degil gibime geldi fakat farkli onerileriniz var ise beklerim. Buds fe nin samsung telefon kullaniyorum diye belki artilari olabilir. Yardimci olursaniz sevinirim.
  5. Duran Emmi

❌İndirim Bitti! APAYADO K98 Hot-swap Renkli Mekanik Klavye 427,81 TL

Siparisi verdim insallah 470 lira dübürüme girmez
  6. Duran Emmi

Amazondan KC3000 Aldım Sahte Çıkar Mı?

Ben aldim orijinal gonderildi gayet guzel kullaniyorum su anda sikinti yok.
  7. Duran Emmi

🔥İndirim Maxled 9 W 6500K E27 Duy Led Ampul 5'li Paket Beyaz Işık 99TL

Po card falan ne is beles mazot alabiliyozmu
  8. Duran Emmi

Amazon Görev Yap 125TL Kupon Kazan

Artik ruyalarima girecek bu cumle
  9. Duran Emmi

ROG STRIX RX 6650 XT 2. Elde kac liraya gider

Elimde vatandan alinma rog strix rx 6650xt ekran akrti var. Karti gecen yaz almistim fakat kutusunda duruyordu 2 aydir kullaniyorum sadece. Kutusu faturasi herseyi duruyor garantiside devam ediyor. 2.elde kac paraya gider?
  10. Duran Emmi

🔥İndirim Adidas Runfalcon 1569 TL - 42 Numarası bu fiyat sadece

46.5 masallah denizde batmaz
  11. Duran Emmi

Rampage bekledigimden iyiymiş.

Klavye olarak gamepower ogre rgb kullaniyorum ve aldigim gune lanet ediyorum resmen. Ilk aldigimda klavyenin orta satirinin ledleri tamamen alakasiz yaniyordu onun disinda tuslari surekli tutukluk yapiyor, hic basmayan tuslari bile var. Bunlardan dolayi garantiye gondermek istemistim bana bi kod...
  12. Duran Emmi

🔥İndirim 4.699tl Asrock B650M-HDV/M.2

Ulan ben bi bilgisayar topladim secimden once fiyatlar daha da ucmasin diye ben aldigimdan beri fiyatlari dusuyor
  13. Duran Emmi

LC-POWER PSU LC1000MW Gold Sertifikalı 4258 TL

Bundan takribi 1 ay önce xpg pylon 650b almistim 3000 tl ye (su an daha ucuz caktirmayin) ona verdigim paraya gore bu baya ucuz geldi hic ihtiyacim olmamasina ragmen alasim geldi bi tane
  14. Duran Emmi

❌İndirim Bitti! Amazon 200TL'ye 80TL İndirim

Uygun ciktim la cok saskinim.
  15. Duran Emmi

Amazon 400/150 TL indirim İlk alışveriş

Promosyon sona ermiş.
Geri