Resmi hepsiburada satıyor.
1769374238
https://www.hepsiburada.com/mercusys-ma32h-ac1300-mbps-cift-bant-usb-3-0-yuksek-cekim-guclu-wi-fi-5-usb-adaptor-p-HBCV00008SV1JP?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.59
İyi günler. Bilgisayarım için ağ çubuğu (Wi-Fi adaptör) almayı planlıyorum. Bende Hiremco isimli markanın bir ağ çubuğu var, rezalet bağlantı falan kopup duruyor benimde fazla bütçem yok.
400-600TL bütçede ne alabilirim? Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Teşekkürler.
İyi günler forum. Bu sorun çok dikkatimi çekmedi, yani bana pek bir zararı yoktu ama ETS2'ye gireyim dedim; yükleme ekranı sürekli donuyor. Donunca müzik de tını da durduğu için “DIZZZ” diye kalıyor. Çok yük binince oluyor galiba. Visual Studio 2022 kullanmaya çalıştığım sıralarda oluyordu, yani...
Merhabalar şimdi şöyle bendeki işlemci AMD Ryzen 5 3600 bu işlemciyi Asus ROG Strix b450 anakartına taktım. üstüne macun sürmedim çünkü soğutucuda vardı diye. çalıştırdık 2dk sonra kapandı neyse ilk açıldığında bios'da ingce bir yazı gelmişti ne geldiğini hatırlamıyorum işlemcimi bozuk yoksa...
Evet Fan dönüyor ekran gelmiyor işte. Yaptıklarım bios pilini söküp bekleyip takmak ben PCIE'den olduğunu düşünüyorum çünkü önceden PCIE'nin lehimini nemlendirince düzeliyordu umarım PCIE'den değildir