duranus isimli üyenin son içerikleri

1. duranus

🔥İndirim Goodram IRDM Pro CL18 White 499 TL

GoodRam IRDM (2x8) 16GB 3600MHz elimde bunlar var üzerine eklesem sıkıntı olur mu 4x8 olacak
  2. duranus

Öneri 2x16 mı 4x8 Ram mi ?

Anakartım GIGABYTE B550M DS3H 2x8 Gb ram takılı şuan. 32gb'a yükseltmek istiyorum 2x8 daha ram alsam quad channel çalışır mı ? çalışırsa öneri alabilir miyim. Ramlerim GoodRam IRDM (2x8) 16GB 3600MHz 2x16 yapmak daha masraflı olacak benim için ondan dolayı 4x düşünüyorum.
  3. duranus

Yardım 3-4k arası mouse önerisi

7 8 saat rahat gider kablolu kullanabiliyorsun 1k hz olarak kablosuz 8k hz e kadar çekebiliyorsun
  4. duranus

Yardım 3-4k arası mouse önerisi

scryox v8 aldım bende güzel öneririm çok kullanamadım şarj konusunda yorum yapmayayım.
  5. duranus

Öneri Arma 3, arma reforger, squad arasında kaldım

squad dan başka seçenek göremiyorum :D
  6. duranus

Yardım Klavye Önerisi Lazım (Redragon Brahma K586 PRO Alınır Mı ?)

hiç denk gelmedim şef bilmiyorum maalesef
  7. duranus

Yardım Klavye Önerisi Lazım (Redragon Brahma K586 PRO Alınır Mı ?)

Redragon K530 Pro kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.
  8. duranus

F/P KABLOSUZ KLAVYE VE MOUSE ÖNERİSİ

mouse da 8k hz yok ama hocam bide klavye hangisi
  9. duranus

benim var temudan anlatabilir misin
  10. duranus

Arkadaşlar şuan Hyperx Alloy MKW100 ve Steelseries Rival 3 kullanıyorum. klavye büyük geliyor ve tuşları fazla sesli olmaya başladı, mousenin de kablolu olması sıkıntı çıkarıyor artık max 1.5-2k ve altına öneri alabilir miyim. Klavye switchleri sessiz olursa güzel olur.
  11. duranus

Arkadaşlar resimdeki peç hangi birliğe aitti bilen varmı ?

bilgisi olan varmı ?
  12. duranus

35.000 TL ye kadar laptop önerileri

arkadaşlar 35k bütçe var +5k daha çıkabilirim ama pek çıkmak istemiyorum. gaming laptop önerilerinizi bekliyorum. 4 5 yıl üzmeyecek şekilde götürür dediğiniz ürünleri atabilir misiniz ?
  13. duranus

linkteki monster laptop alınır mı

anlamadım ?
  14. duranus

linkteki monster laptop alınır mı

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v23-4-2/ arkadaşlar bu laptop alınır mı yeğenime alacağız. Normalde kasa almak istiyordum ben ama mosnterda 12 ay taksit imkanı var o yüzden kafamız karıştı. siz ne düşünüyorsunuz? Kasa önerisi de alabilirim.
  15. duranus

Bu sistemin ederi nedir

Aşağıdaki sistem arkadaşımda mevcut güncel piyasada ederi nedir ? Almayı düşünüyorum İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 + SE-214 XT Soğutucu Anakart: Gigabyte B550 Ekran kartı: Gigabyte RTX 3070 Ti Gaming 8G RAM: GoodRam IRDM (2x8) 16GB 3600MHz Depolama: GoodRam PX500 512GB NVMe M.2 Kasa: DeepCool...
Geri