DuritSer isimli üyenin son içerikleri

1. D

En iyi ergonomik-sağlıklı koltuk önerisi.

Merhaba arkdaşlar ben masa başında uzun saatler dijital çizim yapıyorum.Şuanki koltuğum iyi olmadığı için çok fazla kambur durmama sebep oluyor hem sağlıklı değil hemde rahat değil. Sizden ergonomik- sağlıklı- güzel- fiyat performans koltuk önerilerinizi bekliyorum bu konu hakkında pek fikrim...
  2. D

Monitor de 60 hz üstüne alınca görüntü gelmiyor !

Anladım teşekkürler başka bir displayport kablosu ile deniyim garantiye de gönderemiyorum 1 ay durdu yazdığım gibi orjinal kablosu ile denemişler bile çünki bilgisayarlarında displayport girişi yokmuş ondan eski tip vga girişle deneyim 60hz de çalıştırıyor zaten aha çalışıyor sorun yok diyor...
  3. D

ryzen 7 5700x rx5700xt baska bir displayport kablosu ile denemedim elimde mevcut değil malesef orjinal kablosu ile denedim ve birde başka bir hdmi kablosu ile denedim zaten orjinal kablosunda problem yoktu nerseyse 1 sene 4 aydır kullanıyorum durduk yere kullandığım esnade renkler gitmeye...
  4. D

Arızayı verdikten sonra desteklemiyor yazısı geldi ikisi de açık değil. 60 hz de problem yok 144 hz e alınca görüntü ss deki gibi gidiyor.
  5. D

Konu şuan cihazı hangi kablodan takarsam takıyım sadece 60 hz de çalışıyor 144 hz e alınca ss deki gibi görüntü gidiyor çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdi den teşekkürler. Teknik servise götür diycek arkadaşlar için burayı yazdım. (Merhaba arkadaşlar bu sorun yaklaşık 1...
Geri