Bir gamepad alıcam yaklaşık 4000 tl gibi bir bütçem var şuan wraithten şarj ünitesi ile flydigi direwolf 4 yada şarj ünitesi olmadan cyclone 2 allmayı düşünüyorum daha önce beitong kunpeng 40 kullandım ama sorunlu olduğundan iade ettim ve şuan başka stoğu yok hangisi daha iyidir yada başka bir...
arkadaşlar wraithin internet sitesinden beitong kunpeng 40 gamepad almayı düşünüyorum 3500 tl fiyatı var kullandıysanız nasıldır yada daha iyi bi alternatifiniz varmı birde blitz 2 yide düşündüm ama yarış oyunları oynayacağım için ve blitz 2 ninde tetik tuşları mekanik olduğu için ondan vazgeçtim
Arkadaşlar fanları argb yada RGB olan psu dahil olmadan maks 4.6 k psu dahil olarak maks 7 k şeklinde akvaryum kasa arıyorum indirim olacağı için ince hesaptan olsa çok güzel olur ama belki düz kasada olur ama üstte 360 mm radyatör desteği olması lazım ne önerirsiniz
arkadaşlar mehaba elimde mofelini hatırlamadığım bir bisiklet var bianchi marka ama modelini hatırlamıyorum snap modelinin ön tarafı disk frenlisi gibi birebir aynı snap ile 2 amörtisörlü fln ben bu bisikleti nerelerde kullanabilirim yol dışında mesela arazide kullanırsam sıkıntı çıkarırmı...
arkadaşlar fh4 ü tam sürümünden oynamak istiyorum ama para vermekte istemiyorum hangi site güvenlidir bana linkini yazabilirmisiniz fitgirl e baktım ama kurulumu çok uzunmuş yaklaşık 5 saat sürem var indirmek için yetmeyebilir diyorlar
hocam nereye tıklanıcak ne yazan yere tıklanıcak yani
1709480500
hacı sofu hocam seni baya bi konuda gördüm bilgilisin bu konuda
sence burdan yüklersem virüs girermi