Durmuş Efe isimli üyenin son içerikleri

1. D

Cyclone 2 vs direwolf 4

1773523019 bazıları dpade kötü diyor bazılrı iyi sence nasıl hocam?
  2. D

Cyclone 2 vs direwolf 4

Bir gamepad alıcam yaklaşık 4000 tl gibi bir bütçem var şuan wraithten şarj ünitesi ile flydigi direwolf 4 yada şarj ünitesi olmadan cyclone 2 allmayı düşünüyorum daha önce beitong kunpeng 40 kullandım ama sorunlu olduğundan iade ettim ve şuan başka stoğu yok hangisi daha iyidir yada başka bir...
  3. D

Beitong kunpeng 40 iyi midir??

arkadaşlar wraithin internet sitesinden beitong kunpeng 40 gamepad almayı düşünüyorum 3500 tl fiyatı var kullandıysanız nasıldır yada daha iyi bi alternatifiniz varmı birde blitz 2 yide düşündüm ama yarış oyunları oynayacağım için ve blitz 2 ninde tetik tuşları mekanik olduğu için ondan vazgeçtim
  4. D

Akvaryum kasa önerisi

Arkadaşlar fanları argb yada RGB olan psu dahil olmadan maks 4.6 k psu dahil olarak maks 7 k şeklinde akvaryum kasa arıyorum indirim olacağı için ince hesaptan olsa çok güzel olur ama belki düz kasada olur ama üstte 360 mm radyatör desteği olması lazım ne önerirsiniz
  5. D

Ryzen 5 9600X-9060 XT 16 GB Full AMD Sistem Önerisi

Arkadaşlar şu sistemi sistemi almayı düşünüyorum iyi midir? bir öneriniz varmı İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 9600X 3.90GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Anakart 1 x ASUS Tuf Gaming B650M-E Wifi AMD B650 AM5 Soket DDR5 6400(OC)MHz Micro ATX Anakart Ekran Kartı 1 x Sapphire Pulse...
  6. D

Toplayacağım parçalar iyi mi? öneriniz varmı

1. İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X 2. Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX 7800 XT Nitro+ 16GB 3. Anakart: MSI MAG B650M Mortar WiFi DDR5 4. RAM: G.Skill Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz 32GB (2x16GB) 5. SSD: Kingston NV2 1TB PCIe 4.0 M.2 6. Kasa: GameBooster GB-G2851BW ARGB 7 Fanlı Beyaz ATX 7...
  7. D

bu bisikletle neler yapılabilir

arkadaşlar mehaba elimde mofelini hatırlamadığım bir bisiklet var bianchi marka ama modelini hatırlamıyorum snap modelinin ön tarafı disk frenlisi gibi birebir aynı snap ile 2 amörtisörlü fln ben bu bisikleti nerelerde kullanabilirim yol dışında mesela arazide kullanırsam sıkıntı çıkarırmı...
  8. D

fh4 hangi siteden virüssüz ve bedava indirilir

hocam para veremem
  9. D

hocam peki defender korurmu peki virüs olursa 1709484911 baya biri güvenilir ddiyor ama bazılarıda virüslü diyor emin olamadım
  10. D

arkadaşlar fh4 ü tam sürümünden oynamak istiyorum ama para vermekte istemiyorum hangi site güvenlidir bana linkini yazabilirmisiniz fitgirl e baktım ama kurulumu çok uzunmuş yaklaşık 5 saat sürem var indirmek için yetmeyebilir diyorlar
  11. D

fitgirlden nasıl oyun indiriceğim

hocam nereye tıklanıcak ne yazan yere tıklanıcak yani 1709480500 hacı sofu hocam seni baya bi konuda gördüm bilgilisin bu konuda sence burdan yüklersem virüs girermi
  12. D

fitgirlden nasıl oyun indiriceğim

arkadaşlar burada hangi yere basmam gerekiyor site uzantısı .site orjinal siteymiş bu
  13. D

fitgirl den oyunu nasıl indiriceğim

arkadaşlar burada hangi yere basmam gerekiyor site uzantısı .site orjinal siteymiş bu
  14. D

fitgirlrepack in gerçek sitesinin uzantısı nedir

hocam valla bende yükleyecem de yükleme süresi uzun diye duydum bugün biterse haber ederim iyi günler
  15. D

fitgirlrepack in gerçek sitesinin uzantısı nedir

peki indirmemi önerir misiniz? 1709474267 teşekkürler
Geri