Merhaba PC kasam dark x force kasa
R5 5600
Rz7700xt ekran kartını içinde bulunduğu kasam daha iyi hava alsın istiyorum bütçem yok sadece kasanın ön kapağını komple mesh olan kapakla değiştirmek istiyorum mümkün mü acaba yani dark kasaların parçasını isteye bileceğim bir adres
Sistem r3 1200
Gigabyt a320 s2h
256 M3 SSD
Sapphire rx7700xt
550 wat PSU net504 çıkış
Kasada 6 adet 12cm fan var 1 tanesi RGB
Pawer ve işlemciyi yükseltecek işlemci R5 5600 alacağım PSU için 2k bütçem var hangi PSU yu önerirsiniz kaç wat almakiyim
Bilgisayarıma takılı fare kendi kendine kesiliyordu gittim yeni fare aldım buda kendi kendine geziyor titresiyor bilgisayar win10 idi sorun çözülsün diye 11 e yuksettim olmadi başka fare taktım onda çok sorun olmadı ama azda olsa titriyor yardımcı olursanız sevinirim
Denediklerim
#Format win 10...
Bilgisayarı açıp oyuna girdiğimde Oyun oynarken kapanma oluyordu tekrar açıp radyon içinden FPS ayarını biraz daha düşük fpss sabitleyip oynamaya devam ettiğinde çok uzun süreler hiç kapanmadan oynayabiliyordum aynı tarihte alınmış başka bir aynı karti bilgisayara taktığımda bütün gücüyle...
Asus fulhd 180 hz monitorum var
Ryzen 3 12000
Gigabyt A320m s2h
16 GB 3200 ram 2 x8
550 wat psu
HP 256 GB nvm SSD
Sapphire rx 7700xt ekranran kartı
Sistemi yükseltme yapacamgim ama fazla bilgim yok sadece işlemci degissem olurmu bu anakarta en yüksek hangi işlemciyi takabilirim
Kızım klavyemi kurcaladi oyunlarda ileri geri gibi komutlarda kesik kesik basıyor tank oyunu oynuyorum araç duraksayarak haraket ediyo yada Q ile bas konuş yapiyorum sesim kesik kesik gidiyor