Hocam ikisini de almadım. Bunların yerine Xmax Rio Plus markasını ve modelini tercih etmek zorunda kaldım. Hemen hemen memnunun diyebilirim. Bel yastığı biraz fazla alçak kalıyor ve biraz kayıyor. Onun dışında çok bir sıkıntısı yok.
Yakın zamanda kendime bir oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ve XDrive 15 li plus ile Hawk on fame modeli arasında kararsız kaldım. İkisinde hemen hemen aynı fiyatta. İki koltuğu da deneyimlemiş olan var mıdır? Acaba hangisi daha mantıklı?
XDrive 15 li plus kumaş modeli ile Hawk fame modeli arasında kaldım. Fame modelinin yanlarındaki çıkıntılar beni de korkutmuyor değil. Oturduğumuz kısım dar hissettiriyor mu? Bir diğer merak ettiğim konu ise bel desteğinin sabitlenebilecek bir kauçuk ile bağlanmaması hakkında. Otururken...
Reis valla zio markasının yorumları fazla dalgalı olduğu için fazla ısınamadım. XDrive ın 15li plus modeli ile hawk ın koltukları arasında kaldım ama her koltuğun da kötü yorumu olunca hiçbir koltuğa da güvenip anlasım gelmiyor kararsız kaldım
Reis Fame modeli hakkında bir fikrin var mı ben almayı düşünüyorum ama fan modeline göre daha az kullanılmasına rağmen kullananlar daha memnun gibi gözüküyor bir fikrin var mıdır