Laptop olarak önerebileceğiniz bir şey var mı acaba?
https://www.incehesap.com/msi-nb-cyborg-15-b13wfkg-490xtr-i7-13620h-16gb-ddr5-rtx5060-gddr7-8gb-1tb-ssd-15-6-fhd-144hz-dos-notebook-fiyati-85160/...
Bios ciddi problemli bence hocam. Aynısını ben de gaming gecesi indiriminden aldım. Şu anki bios sürümü 1003. 1006 güncellemeye çalıştığımda bios update failed hatası alıyorum. Türkçe bir video buldum youtube üzerinde. Biosta chipset başlığında me configuration ayarına girmemiz gerektiğini...
Hocam valla an itibariyle almış bulunuyorum. İnşallah sıkıntısız ürün gelir memnun kalırım. Bu ürünü daha önce de önerenler olmuştu fiyatına göre dolu dolu diye. Bios ile ilgili şikayeti olanlar görüyordum ama bakalım. Zaten her anakartta şikayetçi insanlar çıkıyor. Daha uygun fiyata kapatmış...
@ANtiQ08 hocam merhabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Gaming gecesinde bu model 6900e düşmüş durumda. Alınır mı ne dersiniz. Yoksa gigabyte almaya karar vermiştim
https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b650a-gha-wifi-v14-ddr5-7600mhz-atx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-83847/...
Hocam sacma gereksiz gelecek belki ama mmo oyunlarinda kalabalik ortamlarda ciddi fps problemleri yaşıyorum. World of warcraft mesela. Raidlerde 20 25lere düştüğü oluyor. R5 7500f kullaniyorum. Hikayeli oyunlarda falan gayet memnunum aslinda. 7800x3d veya 9800x3d geçmek istiyordum. 9800x3d...
Teşekkürler hocam. Bu ilk attiginiz gigabyte b850 sanırım benim attığımın siyah ve atx olan versiyonu. Sistemimi beyaz yapma gibi bir amacim yok. Kasam zaten siyah. Sizin attığınız daha mantıklı o zaman. Siyah ve atx olan
Tesekkurler hocam şu an zaten matx anakart kullanıyorum. Atx ve matx arasında boyut dışında pek bir fark yok sanırım. Görüntü bozulabilirden kastınız sadece kasa içinde çirkin durur anlaminda mi
Merhaba iyi günler arkadaşlar. Uzun süredir hazır sistemimdeki işlemcimi yükseltmeyi düşünüyordum. En son karar verdim ve dün akşam 9800x3d satın aldım. Şu an kullandığım anakartım Asus Prime A620M-E. Oldukça yetersiz olduğunu söylediler. Anakart için de 10 bin lira gibi bir bütçe ayırdım. Pek...