Dutqi isimli üyenin son içerikleri

1. D

240 hz Monitor onerisi

İyi sosyaller 240 Hz 24 inch bir monitor bakıyorum daha çok FPS oynuyorum öneri yaparsanız sevinirim ben beğendiğim monitorleri aşağıya linkliyorum. https://www.hepsiburada.com/aoc-24g11ze-23-8-240-hz-oc-0-3-ms-freesync-full-hd-hdr-10-fast-ips-oyuncu-monitoru-pm-HBC0000CAO1X1...
  2. D

Wraith Blade x mousepad

İyi sosyaller ben yaklaşık 1.5 yıldır Trendyol'da aldığım dandik 90*40 mouse pad kullanıyorum ve su an değişmek istiyorum ve Blade X ve soa arasında kaldım. Aklımı karıştıran şeyler 1- Blade X çok ses yapıyor mu 2- Blade X yanları dikişsiz olduğu için açılma olur mu olursa ve ne kadar zamanda...
  3. D

Valorant oyundan atıyor

Laptopta (hp Victus 16 Intel i7 RTX 4060 olan versiyon) Valorant'a girdiğim zaman çözünürlük değişmek istediğimde veya da pencereli tam ekrana almak istediğimde oyun çöküyor error yazılı bir kutu çıkıp hemen kayboluyor ve kutu içinde hiçbir şey yazmıyor. Aynı şekilde bilgisayarın görüntü...
  4. D

Ps4 Kontrolcüm çalışmıyor

uygulmaa ayarlarında o tarz bir ayar göremedi m
  5. D

nasıl yapabilirim
  6. D

Torrentten GoW indirdim fakat DS4Windows uygulaması ile kolu bağladığım halde oyunda çalışmıyor nasıl çözerim diğer uygulamaları da denedim (kol orijinal)
  7. D

Torrentten indirdiğim oyunda neden gamepad kullanamıyorum

Torrentten GoW indirdim fakat DS4Windows uygulaması ile kolu bağladığım halde oyunda çalışmıyor nasıl çözerim diğer uygulamaları da denedim (kol orijinal)
  8. D

İClouddan pc ye fotoğraf aktarımı sorunu

aktarma işini hallettim ama garip bir şekilde seçtiğimden fazla fotoğraf aktarılıyor bu fazla fotolar kopyalar mı yoksa başka fotolar mı anlayamıyorum
  9. D

İClouddan pc ye fotoğraf aktarımı sorunu

iPhone fotoğraflarımı iCloud aracılığı ile PC'ye atmak istiyorum fakat 999 tane seçtiğim halde 1070 veya 1035 gibi farklı sayılarda dosya indiriyor. Bu sayı neye göre değişiyor toplu olduğu için tek tek elemek de çok zamanımı yiyecek bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
  10. D

Uzun vaadeli monitör önerisi

flat öncelikli tercihimdir. 1754484156 8k 1754484177 linkteki ürün gözükmüyor
  11. D

Lenovo IdeaPad Gaming 3 SSD

İyi sosyaller, Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopum için SSD alacağım şu an içinde 500 GB SSD bulunmakta alacağım diğer bir SSD'yi bunun yanına takabilir miyim yoksa tek slot mu var? İkinci olarak da önerebileceğiniz SSD'ler varsa link atabilir misiniz?
  12. D

Uzun vaadeli monitör önerisi

İyi sosyaller, şu an laptop kullanıcısıyım ve laptop ekranı beni tatmin etmediği için bir monitör almak istiyorum aynı zamanda 1 sene içinde de PC toplayacağım, hem şu an laptopla kullanabileceğim hem de ileride sistemde kullanabileceğim monitörler önerir misiniz? Not: 50/50 hikayeli ve FPS...
  13. D

EPİC GAMES OYUN BAŞLAMIYOR

İyi Sosyaller, bugün Epic Games'ten yeni indirdiğim Detroit Become Human oyununu açmak için başlata basıyorum ama açılmıyor. Çalışıyor yazıyor 3-4 saniye sonra tekrar başlat yazısı geliyor. Sorun nedir yardımcı olur musunuz?
  14. D

cs2 giriş ekranında donma

cs2 ye girdiğim zaman giriş ekranındaki animasyon 2 sn oynuyor sonra donup kalıyor oyunu sildim yeniden yükledim ama olmadı önceden olmuyordu 1 2 gündür olmaya başladı.
  15. D

Kablosuz gaming kulaklık önerisi

İyi sosyaller, 3500-4000 TL bütçe ile kablosuz Gaming kulaklık almak istiyorum önerebileceğiniz kulaklıklar varsa öner misiniz?
Geri