WD 100 TBW, crucial 220 TBW patriot 320 TBW garanti veriyor giriş seviyesi 1 TB m.2 lerine. Çok veri yazmayacaksanız, aynı oynunu oynayıp duruyorum zaten sadece okuma yapacağım diyorsanız alın. Bende 1.080 TB veri yazılmış Samsung 970 EVO 500 GB var garantisi 300 tbw idi. Ne aldığınızı...
TBW değerleri çok düşük bunların almayın, işletim sistemi vs. kurmayı düşünmeyin bile. Sanal belleği kapatın kuracaksanız, bunun için de 32 gb ve üstü ram lazım.
Almayın, ben 41.500'e almıştım. Daha 2-3 ay oldu, önceki lenovo legion 5 laptopumda kasada 2 yıl sonra avuç içini koyduğumuz yerde iz oluşmaya başlamıştı (her kullanım öncesi elimi yıkarım, yağ olmaz elimde) bunda şimdiden belli oluyor iz. Sesi berbat, fxsound kurmanız gerekki bir şeylere...
Bunun driverlarını ya yapay zeka yazıyor yada hintliler. Rx 570, 580, 5700, 3 farklı 5700xt, 6700 xt kullandım. AMD ile hiç sıkıntı yaşamadım. Son driverlar ile AMD berbat hale gelmiş. Her oyun çöküyor, hata veriyor. En son 2 sene önce AMD kullanmıştım ne hale gelmiş driverlar 2 yılda. Driver...
İlk izlenimlerim; kasa berbat. Ekran renkleri kötü değil, beklediğimden çok daha iyi, fan bilgisayarı titretiyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ses kalitesi aşırı aşırı aşırı kötü.
Klavyesi berbat, ucuz hometech laptoplar ile aynı diyebilirim. Daha önce bu kadar kötü bir klavye...