Duxovy isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım Kablosuz Access Pointimi Ethernetsiz Nasıl Kullanabilirim?

Modem olarak AirTies Air 5650v2 kullanıyorum ve sinyal iletme gücü çok az. Bu yüzden elimdeki AirTies Air 4410 Access Point i kablosuz olarak modeme bağlayıp dağıtıcı olarak kullanmak istiyorum. Modemle access point i ethernet kablosu ile birbirine bağlayıp ayarlamalarını yaptım. Access point e...
  2. D

Çözüldü✓ Hot Swap olmayan mekanik klavyenin keycap lerini değiştirebilir miyim?

Hiçbir sorun olmadan yapılabiliyormuş buarada(doğru keycap leri seçtiyseniz) zaten sorarkende çok saçma gelmişti XD(O-ringslerde uyumluymuş buarada) 1734554305 HP Omen Encoder
  3. D

Çözüldü✓ Hot Swap olmayan mekanik klavyenin keycap lerini değiştirebilir miyim?

İlk defa mekanik klavye alıcamda, ingilizce klavye olsun istiyorum. Bulduğum klavyede Türkçe olduğu için keycaps değiştirmeyle ilgili uyumluluk detaylarını araştırıyordum ama seçtiğim klavyede hot swap olmadığı aklıma geldide herhalde klavyenin hot swap olup olmamasının pek bir önemi yoktur diye...
  4. D

Çözüldü✓ Evimde vdsl altyapı varken şuan altyapı sorgulamada "port yok" uyarısı alıyorum.

Normalde altyapı sorgulama yaptığımda Türk Telekom 59mbps VDSL altyapımın olduğu yazıyordu. Şuan direkt "Port Yok" yazıyor. Nedeni nedir acaba? Bi kaç hafta önce sokakta su taşması olmuştu onunla ilgili olabilir mi? Bi' de kendi internet sağlayıcıma BTK ceza yazıp lisansını elinden almıştı ama...
  5. D

Yardım Temu'dan alınan indirimli ürün gümrüğe ulaşana kadar, indirim biterse ne olur?

Temu Ajazz yetkili tedarikçiden indirimli ürün bedeli 30€ yu aşmayan ama indirimsiz fiyatı 30€ u çok aşan bir mouse alacağım ama ürün gümrüğe ulaşana kadar indirim biterse, gümrüğe takılır mı? Mouse un beyaz renginden 3 tane kalmış, siyahınada tükenmek üzere diyor. Kargo süreside ortalama 10 gün...
  6. D

Çözüldü✓ Ajazz Aj159, Apex vs Pro

Arkadaşlar ben şimdi anladım, Aliexpress'ten bugüne kadar hiçbir şey almamıştım ve şimdi farkediyorum 970tl normal model pro modeli 1350tl "masterrace" hocam kusura bakma ikidir söylüyon ama tam anlamamıştım. Şimdi farkettim, meğer fotoğrafları kaydırınca mouse modelide değişiyormuş(ne saçma...
  7. D

Çözüldü✓ Ajazz Aj159, Apex vs Pro

İkiside inanılmaz, bugün bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini alıyım? Aj159 Pro : https://app.temu.com/m/n7ans1jnx06 Aj159 Apex : https://tr.aliexpress.com/i/1005007192156933.html
  8. D

Çözüldü✓ DeLUX M800Pro Amazon yurt dışı ürünü 1000TL ye düştü alınır mı?

Sağolun, ilginiz için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim.
  9. D

Hocam aralarında ne kadar fark var bilmiyorum ama bunun apex versiyonu çok daha iyi diyorlar ve şuan Aliexpress te 980tl. Eğer daha iyiyse onu alıyım diyorum ama Aliexpress olması sorun olur mu? https://tr.aliexpress.com/i/1005007192156933.html
  10. D

Hocam bunun vergisi vs. eklenince kaç lirayı bulur. 30€ gibi bir sınırdan bahsediliyor. 30€ geçerse ne olur?
  11. D

DELUX M800Pro Oyun faresi kablosuz, PAW3395 sensörlü, Huano pembe şalter, 72g https://amzn.eu/d/dRkddYM Aslında mouse almaya acelem yok, yazın almayı planlıyordum ama o zamana kadar bundan iyi bir fırsat yakalayabilir miyim bilmiyorum. Bazıları bağlantı kopmaları çok oluyor diyor, bazılark pek...
  12. D

Çözüldü✓ Anakart Bellek Frekansı ve Bellek Saat Hızı(oc) Farkı?

Bende Kingston Beast Black EXPO 5200Mhz CL36 Ram var. Alacağım Anakartın özelliklerinde ise, Bellek Saat Hızı(OC): 6800Mhz Bellek Frekansı: 4800Mhz Olarak belirtilmiş yani ben bu anakartı alırsam ram lerim 4800Mhz hızında mı çalışacak? Ve eğer 4800Mhz hızında çalışacaksa ram lerimi 5200Mhz de...
  13. D

Çözüldü✓ Msi RTX 3060 12GB Ventus 2x Geeks3D FurMark testi değerleri normalde kaç olmalı?

Hocam orda zaten 0x yazıyormuş. Çözünürlükten dolayı 8x gibi görmüşüm ben onu. Peki sonuçlar normal mi sizce?
  14. D

Çözüldü✓ Msi RTX 3060 12GB Ventus 2x Geeks3D FurMark testi değerleri normalde kaç olmalı?

İkinci el rtx 3060 12gb almayı düşünüyorum. Satıcı Geeks3D FurMark 1080P 8xMSAA extreme ayarlarda kartı test etmiş. Sonuçları ekledim. Acaba değerler normal mi?
Geri