DUYARREİS isimli üyenin son içerikleri

1. D

AOC Q27G4XF aldım ho mu go mu

Kanka o kadar takılman gereken bi özellik değil 2k monitör hz ms çok iyi sen bilirsin yine
  2. D

AOC Q27G4XF aldım ho mu go mu

https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q27g4zr-03ms-260hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55687 1.5-2k daha verip bunu alsaydın keşke çok iyi monitör 1762629037 İade edebiliyorsan et hemen hemen aynı monitör 4-5 bin bandında 1762629131...
  3. D

40.000 - 50.000₺ ARASI LAPTOP ÖNERİSİ LÜTFEN

LÜTFEN 40.000 -50.000 ₺ arası alınabilecek laptop önerisinde bulunun ben laptopta dikkat edilmesi gereken özellikler ne pek bilgi sahibi değilim gerçekten laptoptan anlayan arkadaşlar öneride bulunsun lütfen
  4. D

40-50 Bin TL Arası Laptop Tavsiyeleri

Dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın valla 😂
  5. D

40-50 Bin TL Arası Laptop Tavsiyeleri

LÜTFEN 40.000 -50.000 ₺ arası alınabilecek laptop önerisinde bulunun ben laptopta dikkat edilmesi gereken özellikler ne pek bilgi sahibi değilim gerçekten laptoptan anlayan arkadaşlar öneride bulunsun lütfen
  6. D

KÜÇÜK ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ İÇİN DESTEK PLEASEEE

Arkadaşlar düğün arifesindeyiz küçük elektrikli ev aletleri bakıyoruz aranızda yakın zamanda bi kampanyadan faydalanan yada önerisi olan varsa lütfen burdan paylaşın :) Mümkünse çok kaliteli çok ucuz olsun :)))))
  7. D

GİGABYTE 4070 SUPER WİNDFORCE OC ALINIR MI PLSSSS

İnno3d hakkındaki düşünceni alabilirmiyim ?
  8. D

GİGABYTE 4070 SUPER WİNDFORCE OC ALINIR MI PLSSSS

Herkes windforce serisi hakkında bişeyler söylüyo r5 7600 işlemci ile birlikte kullanıcam lütfen bilgilendirirsenşz sevinirim alınır mı alınmaz mı eksileri neler yardımlarınızı bekliyorum 😊
  9. D

Hepsilisans.com güvenilir mi?

Bende daha önce 2 kere alışveriş yaptım Microsoft office programları için sıkıntı yaşamadım hızlı dönüş yapıp mailini atıyorlar 30 tl gibi şaka gibi rakamlara aldım bide lisansları sen düşün
  10. D

25-30K arası hazır sistem önerisi

25-30 k bütçem var sistem önerilerinizi alabilirim
  11. D

İNNO3D PALİT GALAX EKRAN KARTLARI NASIL SIKINTISI VAR Mı?

Genelde Asus msı gigabyte markalarından şaşmıyoruz ama ekran kartlarında inno3d palit zotac galax ekran kartları uygun kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi alınır mı ? Sıkıntı yaşıyorlarsa ne konuda yaşıyorlar ?
  12. D

QLED tv almaya deger mi

Sebebi nedir peki o kadar açık kalmamasının?
  13. D

QLED Mİ OLED Mi ? TV ÖNERİSİ BEYLER

Beyler QLED İLE OLED ARASINDA BİRAZ FİYAT FARKI VAR BU FARK DEĞECEK Bİ FARK MI KARDEŞİM OLED BABADIR YA Mİ YOKSA ABARTILDIĞI KADAR DEĞİL GEREK YOK PARAN CEBİNDE KALSIN Mİ? TV LER HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
  14. D

VALORANTTA UZUN SÜRE GİRİLMEYEN HESABIN SKİNLERİ NEDEN GİDER ACİL PLSSSSS HELPPP

KANKA İMKANLI İÇTE BİR SÜRÜ SKİN VARDI HEPSİNİ OYUNUN KENDİ İÇİNDE ALDIM PC SATMIŞTIM UZUN Bİ SÜRE ALMADIM PC BU GÜN GİRDİM Bİ BAKTIM SKİN FALAN HİÇ BİŞEY YOK RESMEN OYUN SIFIRLANMIŞ ŞOK OLDUM 1702138086 TİCKET NEDİR KANKANASIL ATILIYOR
  15. D

VALORANTTA UZUN SÜRE GİRİLMEYEN HESABIN SKİNLERİ NEDEN GİDER ACİL PLSSSSS HELPPP

ARKADAŞLAR MERHABA UZUN SÜREDİR GİRİŞ YAPMADIĞI VALORANT HESABIMIN BÜTÜN SKİNLERİ GİTMİŞ SEVİYE 1 OLARAK GÖRÜLÜYO AMA HESABA GİRİŞ YAPABİLİYORUM SEBEBİ NEDİR LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Geri