duzah isimli üyenin son içerikleri

1. D

Sapphire Btf Benzeri Anakart ve Ekran Kartı Modelleri Satışa Çıktı

Fiyatlar normale döner no worries. :) İlk çıkan hep pahalı olur.
  2. D

Turknet'in Yeni Zamlı Fiyatları Açıklandı

Vodafone 1000'lik 1149 liraya 12 ay taahhütlü bağlattım salı günü. Turknet'e geçecektim iyi ki geçmemişim, hep yaza doğru zam yapıyor çakallar.
  3. D

Samsung Geliştirdiği 3d Stacked Fet Teknolojisini Duyurdu

Arkadaşlar bu henüz seri üretime geçmez. Ne yaptınız s27 28, 4 5 yılı var daha bunun waferda bir çip olarak görünmesine.
  4. D

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 2tb 5.093₺

Saniyesinde bitmiş şaka gibi ya
  5. D

🔥İndirim Samsung S26 Mavi 54.999₺

Hiçbir S serisi telefon çıktığı gibi alınmamalı zaten S23'ten beri birbirinden dahili YZ çipi hariç hiçbir fark yok. Dümdüz 128gb S25 kullanıyorum, fazlasıyla yeterli bir cihaz. Mesela upgrade için s28 hatta S29u bile beklerim gibi geliyor. Geçen sene 41k verip aldım pil ömrü hala %99'da :)
  6. D

❌İndirim Bitti! Samsung Ar40 24000 Btu A++ Klima 24.799,50 TL

Adres girene kadar alamadık zaten :D stok yok dedi.
  7. D

❌İndirim Bitti! Samsung Ar40 24000 Btu A++ Klima 24.799,50 TL

Böyle yaptım şimdi ödemeye geçiyorum :D
  8. D

❌İndirim Bitti! Asrock RX 9070 XT Taichi Oc 256 Bit Gddr6 16 GB Ekran Kartı | 40.382 TL

Sırf güç kablosu girişi kapatılabiliyor diye Nitro+ alacaktım ama Nvidia sevdası ve bütçe olmayışı 5070'e itti beni. Kutu gibi tasarımı, gold renge çalan görüntüsü ve rgb şeridi vs. çok elit bir kart. Taichi daha gamer style bir tasarım. Herkesin tercihi kendine, önemli olan üründe coilwhine...
  9. D

🔥İndirim MSI Pro B850m-A Wıfı Pz 7999 TL İtopya İtopik Saatler

Söktüm turuncu renkli fotoda belli oluyordur :D Fanların da koruyucu jelatinlerini sökmemişim heyecandan, 2 gün sonra fark ettim.
  10. D

Tamamen isteğe bağlı, kartın asıl fiyatını back-connect pinler belirliyor. Benzer bir performansı 5-6k'lık b650m/b850m anakartlardan alabilirsiniz. Görüntü ve kablosuz tasarım için kişisel tercihinize bağlı, ben kazıklandım mesela 4 ay önce 8900'e almıştım :)
  11. D

Biraz amatörce çektik ama, gpu güç kablosu hariç 0 kablo görüntüsü var :) Kasanın fanları çok ses yapmıyor ama sıvı soğutucu iyi bağırıyordu, curve ile ayarladım. Sessiz stabil çalışıyor 🧿
  12. D

Benim anakart bu, akvaryum kasada görüntüyü merak eden varsa atayım :)
  13. D

❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Bir bilgi daha vereyim, puanları paraflytravel.com sitesinde kullanırsanız 3 kat oluyor. 10k geldiyse orada 30k gibi kullanabilirsiniz. Denemedim sadece bilgi amaçlı paylaşıyorum, denediğimde yazarım olup olmadığını.
  14. D

Öneri Aula Klavye Önerir Misiniz Alayım mı?

F87 kullanıyorum şu an bu mesajı da ondan yazıyorum. Graywood v3 switchli olanını aldım ben, sesi iş yerinde bile kimseyi rahatsız etmiyor. Laptop tuşundan daha az ses yapıyor diyebilirim (tabi hayvan gibi vura vura yazmazsam). Pil ömründen, tuş kalitesinden, kasa kalitesinden memnunum.
  15. D

80 Bin TL Bütçe ile Hazır ve Toplama Pc Tavsiyesi

Bu fiyatı peşin verecekseniz zaten toplarsınız 80000'e istediğiniz özelliklerdeki bir bilgisayarı. :) Oem paket bakmanıza gerek yok bence.
Geri