duzah isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım Zotac ekran kartı hangi satıcıdan aldığımız fark eder mi?

https://www.n11.com/urun/zotac-geforce-rtx-5070-gaming-solid-oc-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti-91736612?magaza=sezginbilisim bu mağazada indirim gördüm. Satıcı sahibinden'de de var, orada da zotac marka sıfır ürünler sattığını gördüm. Ürünü alsak bir problem yaşadığımızda nereye...
  2. D

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

Adamlar diğer banka limitlerimden dolayı kart vermedi, limiti düşürdüm 4. başvurum reddedildi, şubeye yönlendiriyorlar. Eziyet resmen.
  3. D

❌İndirim Bitti! 1200 w Asus PSU 8765 TL

1 dkda bitmedi bu sefer :kekw: geçen 32 GB Ram 16kya satılmıştı 30 saniye sürmedi tükenmesi.
  4. D

Aklınızda olsun 20:58 gibi ürünü ve fiyatı ana sayfada yazıyorlar. Linke tıklayıp sepete ekleyin tam 21.00da düşüyor.
  5. D

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-1200w-80-gold-aura-atx30-pcie50-full-moduler-135mm-fanli-psu_u23956 1 dakikanız var.
  6. D

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Çip krizi kapıda, özellikle Nvidia bu yaz ortalığı karıştıracak. Son kullanıcı olan bizleri değil, para peşin kırmızı meşin diyen ve yapay zeka çipleri isteyen binlerce firma için üretime ağırlık verilecek. Nedenini size şöyle aktarayım, en bilindik ulusal firmalardan en bilinmedik küçük orta...
  7. D

Orası öyle, yenisini takıp eskisini satarak karlı bir iş gerçekleşmiş olurdu. Kısmet değilmiş :)
  8. D

İyi ki yapmamışsınız hocam, amd de intel de 4 channel ramde 3600mhz'den yukarısını desteklemiyor. 2 stick her zaman daha performanslı.
  9. D

İndirim bilerek yapılmış bir indirim değildi bence, hatalı fiyatlandırma yaptılar. Yarı fiyatına düşse bile bu kadar ucuz olamazdı.
  10. D

Tabi katılıyorum bu yorumunuza, atıyorum ikinci elde bile piyasası 30 olan bir rami zaten 10kya almışsın bari sen 30 yazma 26 27 yaz alanın da işi görülsün. Bizim insanımız "kazan-kazan" ilişkisini bilmiyor maalesef.
  11. D

İnsani fiyatlardan satacak olan var mı? Zaten 5te biri fiyatına aldınız muhtemelen taksit de yaptınız, ilanla uğraşmadan satmak isteyen yazabilir.
  12. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

1500 maxipuan kampanyasıyla gainward 5060 ti 24.500e geliyor ne dersiniz?
  13. D

🔥İndirim LENOVO 300 Kablosuz Kompakt Mouse Bulut Grisi 199TL

Almayın aldırmayın üst kapağı komple çıkan herhangi bir mouse. Tıklama bir süre sonra bozuluyor, en fazla 1 yıl dayanabiliyor. Lenovo'dan alıp da memnun kaldığım "ucuz" mouse yok, herhangi bir Logitech'e iki katı para verin 5 kat fazla ömrü olur.
Geri