Gözüm kanıyor başlığı gördükçe, art arda -ler'li tamlama olmaz. "İncehesap Haftalık Gaming Gecesi İndirimleri" yapmak mümkün müdür forum adminleri :) ?
Kalite olarak antec'le aynı ya da daha iyidir. Özellikle fanlarını araştırın derim iki kasayı kıyaslayacaksanız. Max ses seviyesi, max RPM'i, max hava akışına göre karar verilir.
https://www.pttavm.com/16gb-ddr5-6000mhz-cl30-kf560c30bbe-16tr-kingston-beast-1x16g-p-1526696783
aynı ürünü 16.451 liraya da koymuş. muhtemelen fiyatlama hatası, alsak da gönderir mi emin değilim.
Açabilirsiniz hocam. Hiçbir sorun gözükmüyor, ama asıl power usage yapacak olan ekran kartının modelini yazmamışsınız :) Bu kasaya 5090 takılıysa açmayın derim :D
Hiçbir S serisi telefon çıktığı gibi alınmamalı zaten S23'ten beri birbirinden dahili YZ çipi hariç hiçbir fark yok. Dümdüz 128gb S25 kullanıyorum, fazlasıyla yeterli bir cihaz. Mesela upgrade için s28 hatta S29u bile beklerim gibi geliyor. Geçen sene 41k verip aldım pil ömrü hala %99'da :)
Sırf güç kablosu girişi kapatılabiliyor diye Nitro+ alacaktım ama Nvidia sevdası ve bütçe olmayışı 5070'e itti beni. Kutu gibi tasarımı, gold renge çalan görüntüsü ve rgb şeridi vs. çok elit bir kart. Taichi daha gamer style bir tasarım. Herkesin tercihi kendine, önemli olan üründe coilwhine...
Tamamen isteğe bağlı, kartın asıl fiyatını back-connect pinler belirliyor. Benzer bir performansı 5-6k'lık b650m/b850m anakartlardan alabilirsiniz. Görüntü ve kablosuz tasarım için kişisel tercihinize bağlı, ben kazıklandım mesela 4 ay önce 8900'e almıştım :)
Biraz amatörce çektik ama, gpu güç kablosu hariç 0 kablo görüntüsü var :) Kasanın fanları çok ses yapmıyor ama sıvı soğutucu iyi bağırıyordu, curve ile ayarladım. Sessiz stabil çalışıyor 🧿