Bana da arkadaşım 2021 yılında hediye etti, hala taş gibi. Kapalı ortamda 50-60 metrekareye kadar çok tatmin edici bir hoparlör. Sonrasında ses boğuluyor.
Hocam burada yeni olduğumuz forumlarda yeni olduğumuz anlamına gelmiyor. Kaldı ki bu konudan görüp ürünü alabilen bir arkadaş da oldu mesajların hepsini okursanız görürsünüz. Boş konu açtığımı düşündüğünüz için değil ürünü alamadığınızdan yarılmış olabilirsiniz, geçmiş olsun.
Hayırlı olsun hocam dakika başı deniyorum ben de, adresinize teslim edilemez diyor. Konuyu açtıktan sonra sepete eklemiyordu sonradan ekleyebildim ama ödeme aşamasına ilerletmiyor. Demek ki arada stok geldi ona denk geldiniz. Sevindim şu an konu boşa gitmedi.
https://www.n11.com/urun/samsung-990-evo-plus-nvme-mz-v9s1t0bw-1-tb-m2-nvme-ssd-62323861?magaza=vizyonbilgisayar bunu takip ediyorum ben de. Hızı düşük ama sonuçta Samsung. Kullanan arkadaşım çok memnun.
18-19a bu forumun ikinci el ilanlarında bile bir sürü 32 GB satıyorlar hepsinin ellerinde patladı. Daha da düşecek gibi görünüyor bu fiyatlar. Sana peşin vereceğime "adıma faturalı" 6 taksitle alırım.