https://www.n11.com/urun/zotac-geforce-rtx-5070-gaming-solid-oc-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti-91736612?magaza=sezginbilisim bu mağazada indirim gördüm. Satıcı sahibinden'de de var, orada da zotac marka sıfır ürünler sattığını gördüm. Ürünü alsak bir problem yaşadığımızda nereye...
Çip krizi kapıda, özellikle Nvidia bu yaz ortalığı karıştıracak. Son kullanıcı olan bizleri değil, para peşin kırmızı meşin diyen ve yapay zeka çipleri isteyen binlerce firma için üretime ağırlık verilecek. Nedenini size şöyle aktarayım, en bilindik ulusal firmalardan en bilinmedik küçük orta...
Tabi katılıyorum bu yorumunuza, atıyorum ikinci elde bile piyasası 30 olan bir rami zaten 10kya almışsın bari sen 30 yazma 26 27 yaz alanın da işi görülsün. Bizim insanımız "kazan-kazan" ilişkisini bilmiyor maalesef.
Almayın aldırmayın üst kapağı komple çıkan herhangi bir mouse. Tıklama bir süre sonra bozuluyor, en fazla 1 yıl dayanabiliyor. Lenovo'dan alıp da memnun kaldığım "ucuz" mouse yok, herhangi bir Logitech'e iki katı para verin 5 kat fazla ömrü olur.