duzah isimli üyenin son içerikleri

1. D

❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Bir bilgi daha vereyim, puanları paraflytravel.com sitesinde kullanırsanız 3 kat oluyor. 10k geldiyse orada 30k gibi kullanabilirsiniz. Denemedim sadece bilgi amaçlı paylaşıyorum, denediğimde yazarım olup olmadığını.
  2. D

Öneri Aula Klavye Önerir Misiniz Alayım mı?

F87 kullanıyorum şu an bu mesajı da ondan yazıyorum. Graywood v3 switchli olanını aldım ben, sesi iş yerinde bile kimseyi rahatsız etmiyor. Laptop tuşundan daha az ses yapıyor diyebilirim (tabi hayvan gibi vura vura yazmazsam). Pil ömründen, tuş kalitesinden, kasa kalitesinden memnunum.
  3. D

80 Bin TL Bütçe ile Hazır ve Toplama Pc Tavsiyesi

Bu fiyatı peşin verecekseniz zaten toplarsınız 80000'e istediğiniz özelliklerdeki bir bilgisayarı. :) Oem paket bakmanıza gerek yok bence.
  4. D

Sodexo Pluxe Yemek Kartı

Just google it. https://www.pluxee.com.tr/sayfa/pluxee-online-alisveris/
  5. D

❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Kampanya Paraf uygulamasında "katıldıklarım" kategorisinde gözükmüyor. :D Bunlar bizi yedi mi sizce? Geçmiş kampanyalarda gözüküyormuş sorry. Yarın yansımazsa müşteri temsilcisini arayacağız yapacak bir şey yok bakalım.
  6. D

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Mağazada duracağına cebimize para girsin diyorlar hocam. Bir ürünü 1-2 yıl mağazada bekletmenin maliyeti o ürünü ne kadar zamla satarsan sat (ki satamıyor) artık daha fazla. Link attım çoğu ürün teşhir, teşhir olmayanlar da çok az stok kalanlar muhtemelen. Sıcak para tercih ediyor vatan gibi...
  7. D

https://www.vatanbilgisayar.com/stok-temizliyoruz-kampanyasi/anakart/?srt=PU link atmak bu kadar zor mu ? Ayıp ya forumdaşlık ele ayağa düşmüş.
  8. D

Stok eritmece. Bu linklere nasıl ulaşıyorsunuz?
  9. D

🔥İndirim Solo Tuvalet Kağıdı Bambu Katkılı 16'lı ( 2 Katlı ) - 89₺

Sıcak değil bence bu fiyat ya, herhangi bir markete 40lısı zaten 210-230 arasında geliyor. Her ay bir markette bulabilirsiniz. Adet fiyatı hesaplarsak 40lı aldığında tanesi 5.25-5.75 TL, konudakinin fiyatı ise 5.625 TL yapıyor.
  10. D

Yardım Kasanın Fanları Çok Sesli

Hocam çoğu satılan 3lü fan paketlerinin içinde çoklayıcı (bence bu isim yanlış 3 fanın kablosunu tek girişe düşürdüğü için tekilleştirici olması lazım :D ) da çıkıyor. Fanların kablosunu birbirine bağlıyorsun 1 ucu boşta kalıyor onu da anakartına takıyorsun. Sağ üstteki 5 numaralı pinlere...
  11. D

Ekran Kartı Çok Yüksek Mhzde Çalışıyor

Hocam format atmadan önce belki kartınız undervoltlanmış veya fanlarınız manuel ayarlı olmuş olabilir. Format sonrası böyle bir şey olduysa genelde sebebi bu oluyor. Ayarlarınız kaybolduğundan stock yazılımla çalışıyor kartlar.
  12. D

Ekran Kartı Çok Yüksek Mhzde Çalışıyor

MSI Afterburner kurup undervolt yapmanız lazım. İnternetten araştırabilirsiniz nasıl yapıldığını.
  13. D

Sizce Bu Sistem Bu Para Eder mi? ? Pahalımı Almışım

Bütçe nedir monitör için?
  14. D

İtopya Mld 1tb M800 Gen5 M.2 2280 6500 Tl Kaçmaz

https://www.itopya.com/mld-2tb-m800-gen5-m2-2280-ssd-10300mb-okuma-8600mb-yazma_u29020 şu da 11k imiş konusu açıldı mı göremedim.
Geri